Vestiging Curaçao van Hof van Justitie vanaf 12 uur gesloten op 27 januari

WILLEMSTAD - Op vrijdag 27 januari 2017 is de vestiging Curaçao van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba vanaf 12 uur in de middag gesloten.
 
De sluiting is in het kader van de installatie van de nieuwe president van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie. Op deze dag kan het publiek van 8:00 tot 12:00 bij de balie of de Griffie terecht.
 
Op die middag zijn er nog strafzittingen ingepland. Bezoekers die deze willen bijwonen kunnen zich half uur voor de zitting bij het Gerechtsgebouw (Stadhuis) melden.
 
Maandag 30 januari is de vestiging Curaçao op de normale tijden geopend, van 8:00 tot 12:00 en van 13.30 tot 16:00 uur.

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.