Inhoudelijke behandeling hoger beroep zaak Babel 12 en 13 juni

WILLEMSTAD – De inhoudelijke behandeling van het hoger beroep in de zaak Babel vindt plaats op maandag 12 juni en dinsdag 13 juni 2017 om 9.00 uur.
 
In deze zaak werd Gerrit Schotte (MFK) in maart 2016 veroordeeld tot drie jaar onvoorwaardelijke celstraf en vijf jaar ontzetting uit het passieve kiesrecht. Zijn partner Cicely van der Dijs werd veroordeeld tot achttien maanden waarvan negen maanden voorwaardelijk met twee jaar proeftijd
 
Eerder is bekendgemaakt dat de inhoudelijke behandeling in hoger beroep in april 2017 zou plaatsvinden, maar dat is niet haalbaar gebleken.

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.