Succesvolle buluitreiking UoC

WILLEMSTAD - Afgelopen vrijdag heeft de Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) bullen uitgereikt aan 312 studenten.
 
De uitreiking werd o.a. bijgewoond door ministers Marilyn Alcala-Wallé, Zita Jesus-Leito en Quincy Girigorie, verschillende leden van het Parlement, leden van de Raad van Toezicht van de UoC en leden van de UoC-studentenraad, familieleden en vrienden van de afgestudeerden. Er was een grote menigte aanwezig tijdens de jaarlijkse buluitreiking van de Universiteit.
 
Tijdens deze officiële ceremonie informeerde Rector Magnificus, dr. Francis de Lanoy, dat er in totaal 266 bachelor- en 46 masterstudenten waren afgestudeerd, verdeeld over de vijf verschillende faculteiten. Het grootste gedeelte van de afgestudeerden (73%) is vrouw. De jongste student is 20 jaar, terwijl de oudste student 65 jaar is.
 
De studenten waren afkomstig uit 15 verschillende landen: Curaçao, Aruba, Bonaire, Nederland, St Maarten, Venezuela, Colombia, Suriname, Dominicaanse Republiek, China, Portugal, Costa Rica, Trinidad & Tobago, Mexico en India.
 
Van de afgestudeerden waren 80% afkomstig uit Curaçao en 20% afkomstig van de verschillende landen. Naast de Rector sprak dr. Angelino Viceisza als keynote speaker van de avond de afgestudeerden en het publiek toe. De valedictorian Roël Gonzalez van de Faculteit der Technische Wetenschappen hield een levendige speech. Na de officiële ceremonie vierden de afgestudeerden samen met hun familie op het UoC-terrein het historische moment in hun leven.
 
De inschrijving voor de nieuwe studenten zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 7 en maandag 10 juli 2017 van 8:00 tot 15:30 uur in de aula van de UoC.
 
 

OM eist geen straf tegen agenten in zaak Mitch Henriquez

Het Openbaar Ministerie eist geen straf tegen de twee agenten die terechtstaan voor hun rol bij de dood van Mitch Henriquez. Ze zijn volgens het OM alleen schuldig aan mishandeling, omdat het geweld dat ze gebruikten buitenproportioneel was, zei een officier van justitie in het requisitoir.

VanEps Kunneman VanDoorne celebrates eightieth anniversary

WILLEMSTAD - To celebrate the 80th anniversary of VanEps Kunneman VanDoorne, the firm launched a new event concept on Friday 10 November called ‘RECHT&’ (literally: ‘LAW&’), an interactive knowledge café.

Online veiling vliegtuig CanadAir

WILLEMSTAD - Het Openbaar Ministerie (OM) Curaçao gaat van start met de veiling een in beslag genomen vliegtuig CanadAir CL-600-2B16 met registratienummer N545SD.
disclaimer | privacy
© Dutch Caribbean Legal Portal | Website by Blinq Web Studio