OM gaat in beroep tegen straf Constancia

WILLEMSTAD - Het Openbaar Ministerie Curacao gaat in beroep tegen de 80 uur werkstraf die Jacinta Constancia gisteren heeft gekregen.
 
Jacinta Constancia zou zelf ook in hoger beroep gaan tegen de uitspraak.
 
Zij werd gisteren veroordeeld tot 80 uur werkstraf voor het slaan van Statenlid van de MAN Giselle McWilliam.
 
Het OM wilde ook een verooreling voor het bedreigen van MAN-lid Elsa Rozendal. Daar ging de rechter echter niet in mee, omdat dit onder de parlementaire onschendbaarheid zou vallen. Het OM is het daar niet mee eens en gaat dus in hoger beroep.

OM eist geen straf tegen agenten in zaak Mitch Henriquez

Het Openbaar Ministerie eist geen straf tegen de twee agenten die terechtstaan voor hun rol bij de dood van Mitch Henriquez. Ze zijn volgens het OM alleen schuldig aan mishandeling, omdat het geweld dat ze gebruikten buitenproportioneel was, zei een officier van justitie in het requisitoir.

VanEps Kunneman VanDoorne celebrates eightieth anniversary

WILLEMSTAD - To celebrate the 80th anniversary of VanEps Kunneman VanDoorne, the firm launched a new event concept on Friday 10 November called ‘RECHT&’ (literally: ‘LAW&’), an interactive knowledge café.

Online veiling vliegtuig CanadAir

WILLEMSTAD - Het Openbaar Ministerie (OM) Curaçao gaat van start met de veiling een in beslag genomen vliegtuig CanadAir CL-600-2B16 met registratienummer N545SD.
disclaimer | privacy
© Dutch Caribbean Legal Portal | Website by Blinq Web Studio