Reces en ATV-dagen Gemeenschappelijk Hof van Justitie tijdens de feestdagen

WILLEMSTAD - In verband met de feestdagen hebben de vestigingen van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie reces.
 
De vestigingen Aruba, Curaçao en Sint Maarten hebben reces van 18 december tot en met 5 januari. Vestiging Bonaire heeft reces van 22 december tot en met 5 januari.
 
Gedurende het reces zullen in beginsel geen zittingen worden gehouden anders dan in kort geding, in andere spoedeisende zaken en enkele geplande zittingen. De balies van de vestigingen zijn, behalve op de feestdagen en ATV-dagen, tijdens de normale kantooruren geopend.
 
ATV dagen
De vestigingen Bonaire, Curaçao en Sint Maarten zijn op 22 en 29 december gesloten in verband met Arbeidsverkotingsdagen (ATV-dagen). Op dinsdag 2 januari 2018 zijn alle vestigingen van het Hof gesloten.
 
Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie wenst een ieder op Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Bonaire, Saba en Sint Eustatius fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar.

Leden “Financiële top X” ondertekenen convenant

KRALENDIJK - Om de gezamenlijke aanpak van financieel economische criminaliteit te versterken hebben de diensthoofden van het Openbaar Ministerie BES, Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN), Recherche Samenwerkings Team (RST), Koninklijke Marachaussee (KMar), Financial Intelligence Unit (FIU-BES), Fiscale Inlichtingen – en Opsporingsdienst en Afpakteam Curaçao vandaag op Bonaire een convenant ondertekend.

Kwaliteit van bacheloropleidingen van UoC positief beoordeeld door NVAO

WILLEMSTAD - De UoC heeft vandaag trots bekend gemaakt dat de kwaliteit van alle bestaande bacheloropleidingen van de Faculteit der Technische Wetenschappen (FdTW) van de Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) positief beoordeeld is door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Chief Prosecutor Steenbrink :‘St. Maarten small country with big problems’

PHILIPSBURG--Jeroen Steenbrink has been St. Maarten’s Chief Prosecutor since January 1. His year-long experience with the Prosecutor’s Office in the Netherlands will undoubtedly come in handy in crimefighting in St. Maarten.
disclaimer | privacy
© Dutch Caribbean Legal Portal | Website by Blinq Web Studio