Reces en ATV-dagen Gemeenschappelijk Hof van Justitie tijdens de feestdagen

WILLEMSTAD - In verband met de feestdagen hebben de vestigingen van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie reces.
 
De vestigingen Aruba, Curaçao en Sint Maarten hebben reces van 18 december tot en met 5 januari. Vestiging Bonaire heeft reces van 22 december tot en met 5 januari.
 
Gedurende het reces zullen in beginsel geen zittingen worden gehouden anders dan in kort geding, in andere spoedeisende zaken en enkele geplande zittingen. De balies van de vestigingen zijn, behalve op de feestdagen en ATV-dagen, tijdens de normale kantooruren geopend.
 
ATV dagen
De vestigingen Bonaire, Curaçao en Sint Maarten zijn op 22 en 29 december gesloten in verband met Arbeidsverkotingsdagen (ATV-dagen). Op dinsdag 2 januari 2018 zijn alle vestigingen van het Hof gesloten.
 
Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie wenst een ieder op Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Bonaire, Saba en Sint Eustatius fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar.

Moot Court deelnemers bekend

WILLEMSTAD – Zaterdag 22 september hebben de deelnemers van de Moot Court van het Hof van Justitie kennis met elkaar gemaakt tijdens een informatiesessie.

Minister-presidenten Aruba, Curacao en Sint Maarten bij opening 73e Algemene Vergadering VN

NEW YORK - Minister-president Rutte, minister Blok van Buitenlandse Zaken, minister Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, minister Bijleveld van Defensie en staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport reizen dit jaar naar New York voor de opening van de 73e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN).

Judging the Caribbean Court of Justice

By Sir Ronald Sanders
ST JOHN’S, Antigua– Startlingly, eight of the 10 Commonwealth countries that still cling to the Judicial Committee (JC) of the Privy Council as their final court of appeal are Caribbean Community (CARICOM) states.