Alle vestigingen van Hof gesloten maandag 30 april

Alle vestigingen van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba zijn maandag 30 april gesloten.
 
De vestigingen Aruba en Curaçao zijn gesloten in verband met een Arbeidsverkortingsdag (ATV). De vestiging Bonaire is gesloten in verband met de feestdag Dia di Rincon en de vestiging Sint Maarten is gesloten door de carnavalsviering op het eiland.
 
Woensdag 2 mei zijn alle vestigingen weer tijdens de normale kantooruren geopend voor publiek.

Aruba keeps border with Venezuela shut

ORANJESTAD - While Venezuela reopened its borders with Brazil and Aruba, the latter’s government did not find the timing “opportune” and kept the current trade and travel ban in place for now.

Blokhuis naar Caribisch Nederland om preventieakkoord te ondertekenen

Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) brengt van maandag 13 mei tot en met donderdag 16 mei een bezoek aan Caribisch Nederland. Blokhuis gaat het Caribisch Sport- en Preventieakkoord voor Sint Eustatius en Bonaire ondertekenen. Ook bezoekt hij verschillende organisaties die werken aan preventie en sport.

Venezuela reopens borders with Brazil and Aruba

ORANJESTAD/CARACAS - Venezuela is reopening its borders with Brazil and the Caribbean island of Aruba, Venezuela's Economy Vice President Tareck El Aissami said on Friday.