Gemeenschappelijk Hof van Justitie ook op FRED beurs in Rotterdam

ROTTERDAM- Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao en Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba doet op 2 juni 2018 ook mee aan de banenbeurs, FRED Expo in het WTC Rotterdam.
 
Het Hof wordt vertegenwoordigd door een aantal collega’s in opleiding die momenteel de laatste fase van hun opleiding tot rechter aan het afronden zijn in Nederland. Ook vicepresident van de vestigingen Curaçao en Bonaire, mr. Mauritsz de Kort, zal aanwezig zijn om de geïnteresseerden van informatie over het Hof en diens werkzaamheden te voorzien.
 
Schroom niet om vragen te stellen over de opleidingstrajecten. Ook kunnen geïnteresseerden vragen naar de andere functies binnen het Hof die ook als doel hebben de rechtspraak te dienen. Denk hierbij aan juridische- en administratieve ondersteuning en functies ten behoeve van de bedrijfsvoering zoals communicatie, IT en financieel.
Het Hof van Justitie staat in de 4e booth.

Celebration 75th Anniversary Consulaire Corps CuraƧao

WILLEMSTAD - On the 22nd of April 1944, during World War II, the Consulaire Corps Curaçao was born. The 75th anniversary of the Corps was celebrated with a reception on 23 May 2019. The Governor of Curaçao, the Prime Minister, members of the Corps and many other dignitaries were present.

UoC neemt afstand van publicaties over weg door mangrovebos

WILLEMSTAD - De Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) neemt afstand van de publicaties die gisteren en vandaag in de media zijn verschenen betreffende studenten van de UoC, over de weg die de overheid wil aanleggen dwars door de mangrovebossen bij Rif.

OM seponeert zaak tegen Steven Martina

WILLEMSTAD - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft het onderzoek tegen de voormalig Minister van Economische ontwikkeling, Dr. Ir. Steven Martina afgerond en besloten de zaak onder voorwaarden te seponeren.