Diverse rechterlijke uitspraken deze week

WILLEMSTAD - Deze week staan drie uitspraken op de uitsprakenrol van het Gerecht in Willemstad.
 
Woensdag van de man C.V. die wordt verdacht van 9 feiten, onder andere het schieten op een politie-agent. Tegen hem is door het OM een gevangenisstraf van 15 jaar geëist.
 
Donderdag worden twee uitspraken verwacht, namelijk in de zaken “Followers” van apostel O.B. in Hoger Beroep. Tegen hem is een gevangenisstraf van 12 jaar geëist en dat hij voor een periode va 15 jaar geen kerkdienst mag leiden.
 
Donderdag ook de uitspraak van de dame T., medewerkster bij de Toelatingsorganisatie. In deze zaak is door het Openbaar Ministerie vrijspraak voor T. gevraagd.

President Hof van Justitie nodigt jonge professionals uit op voorlichtingsbijeenkomst Stichting WeConnect in Den Haag

WILLEMSTAD/DEN HAAG – President van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba, Eunice Saleh, nodigt jonge professionals uit op een voorlichtingsbijeenkomst van de Stichting WeConnect die op donderdag 29 november bij de Raad van State in Den Haag plaatsvindt.

Veertiende dag van het commissariaat groot succes

WILLEMSTAD - Op woensdag 14 november vond in het Avila Beach Hotel de veertiende editie van de Dag van het Commissariaat plaats. Het thema van dit jaar was de beloning van commissarissen en andere toezichthouders.

Toeriste dood aangetroffen op cruise schip

WILLEMSTAD - Een 60-jarige Amerikaanse toeriste is vannacht dood aangetroffen in haar hut op een schip van de Carnival Cruises. Het laatste signaal van leven was twee dagen geleden, volgens medepassagiers.