Diverse rechterlijke uitspraken deze week

WILLEMSTAD - Deze week staan drie uitspraken op de uitsprakenrol van het Gerecht in Willemstad.
 
Woensdag van de man C.V. die wordt verdacht van 9 feiten, onder andere het schieten op een politie-agent. Tegen hem is door het OM een gevangenisstraf van 15 jaar geëist.
 
Donderdag worden twee uitspraken verwacht, namelijk in de zaken “Followers” van apostel O.B. in Hoger Beroep. Tegen hem is een gevangenisstraf van 12 jaar geëist en dat hij voor een periode va 15 jaar geen kerkdienst mag leiden.
 
Donderdag ook de uitspraak van de dame T., medewerkster bij de Toelatingsorganisatie. In deze zaak is door het Openbaar Ministerie vrijspraak voor T. gevraagd.

Assessment of health risks due to dump fires starts on Jan. 21

PHILIPSBURG--A team from Dutch National Institute for Public Health and Environment RIVM will carry out a two-week assessment of the potential health risks for the community in relation to dump fires starting January 21.

Minister-president Rutte en staatssecretaris Knops naar Bonaire, CuraƧao en Aruba

Minister-president Rutte en staatssecretaris Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) bezoeken zondag 20 tot en met dinsdag 22 januari Bonaire, Curaçao en Aruba. Het bezoek staat in het teken van economische samenwerking en rechtshandhaving. 

Dock Maarten vindt geen gehoor bij overheid met klacht over Bobby's Marina

PHILIPSBURG - Het jarenlange geschil tussen Dock Maarten, Bobby's Marina en de overheid loopt nog steeds.