Diverse rechterlijke uitspraken deze week

WILLEMSTAD - Deze week staan drie uitspraken op de uitsprakenrol van het Gerecht in Willemstad.
 
Woensdag van de man C.V. die wordt verdacht van 9 feiten, onder andere het schieten op een politie-agent. Tegen hem is door het OM een gevangenisstraf van 15 jaar geëist.
 
Donderdag worden twee uitspraken verwacht, namelijk in de zaken “Followers” van apostel O.B. in Hoger Beroep. Tegen hem is een gevangenisstraf van 12 jaar geëist en dat hij voor een periode va 15 jaar geen kerkdienst mag leiden.
 
Donderdag ook de uitspraak van de dame T., medewerkster bij de Toelatingsorganisatie. In deze zaak is door het Openbaar Ministerie vrijspraak voor T. gevraagd.

Celebration 75th Anniversary Consulaire Corps CuraƧao

WILLEMSTAD - On the 22nd of April 1944, during World War II, the Consulaire Corps Curaçao was born. The 75th anniversary of the Corps was celebrated with a reception on 23 May 2019. The Governor of Curaçao, the Prime Minister, members of the Corps and many other dignitaries were present.

UoC neemt afstand van publicaties over weg door mangrovebos

WILLEMSTAD - De Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) neemt afstand van de publicaties die gisteren en vandaag in de media zijn verschenen betreffende studenten van de UoC, over de weg die de overheid wil aanleggen dwars door de mangrovebossen bij Rif.

OM seponeert zaak tegen Steven Martina

WILLEMSTAD - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft het onderzoek tegen de voormalig Minister van Economische ontwikkeling, Dr. Ir. Steven Martina afgerond en besloten de zaak onder voorwaarden te seponeren.