Expositie Mens en Natuur van Curaçao in Stadhuis

WILLEMSTAD - In de gang van het Gerechtsgebouw (Stadhuis) is het resultaat zichtbaar van een nieuwe expositie die tot stand is gekomen door de samenwerking tussen de Kunstcommissie van het Hof van Justitie en Studio Kort.
 
Deze keer wordt een aantal foto's van cursisten van Studio Kort ten toon gesteld die gemaakt werden tijdens de in 2018 gevolgde
fotografiecursussen. Het zijn foto's met diverse thema’s die de mens en natuur van Curaçao weergeven: van een kind dat in de natuur speelt tot de in de avond verlichte Juliana brug.
 
De cursisten, van verschillende leeftijdscategorieën, hebben gebruik gemaakt van spiegelreflex camera's en compact camera's.
 
Deze expositie hangt vooralsnog tot en met eind februari 2019. Alle bezoekers van het Hof kunnen gratis een kijkje nemen.
 

Gezaghebber Bonaire wordt niet vervolgd

KRALENDIJK - De gezaghebber van Bonaire, de heer E.E. Rijna, wordt door het Openbaar Ministerie niet vervolgd wegens overtreding van vergunningvoorschriften door het bedrijf Bon Recycling BV.

Intelligence Center Sint Maarten formalized

PHILIPSBURG--The cooperation agreement for the formalization of the Intelligence Center Sint Maarten (ICSM) was officially signed on Friday, June 14th, 2019.

Afspraken met regering Curaçao

Vandaag hebben Nederland en Curaçao afspraken gemaakt om Curaçao er financieel bovenop te helpen. Er wordt gewerkt aan een onderlinge regeling die concrete afspraken zal bevatten over de noodzakelijke structurele hervormingen door Curaçao, onder meer op het gebied van de economie, overheidsfinanciën en overheidsapparaat.