Alcoholcontrole Saliña

WILLEMSTAD - In de nacht van zaterdag op zondag 7 april 2019 heeft het KPC een alcoholcontrole gehouden in omgeving van Saliña.
 
Gedurende de nachtelijke uren van 00.30 tot 03.00 uur werd een controle verricht, waarbij bestuurders die verdacht werden te hebben gereden met alcohol zijn gecontroleerd met blaasapparatuur. 
 
Er bleek vaak te zijn gereden met alcohol, maar wel binnen de wettelijk toegestane hoeveelheid. 
Een auto is met een sleep afgevoerd. De auto bleek onverzekerd en de verdachte reed zonder rijbewijs.
 
De volgende extra controle op rijden met teveel alcohol deze maand zal niet worden aangekondigd.

UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Europa

WILLLEMSTAD - In de afgelopen weken zijn een aantal studenten van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen, de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen en de Faculteit der Technische Wetenschappen vertrokken naar Europa voor een stage of semesteruitwisseling aan de apartneruniversiteiten van de UoC.

Raad van Ministers op bezoek bij Gouverneur

WILLEMSTAD – Elke vier maanden nodigt de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers uit voor een werklunch.

First Management Agreement Aruba signed

ORANJESTAD - A scoop on Aruba, where the Minister of Spatial Development, Infrastructure and the Environment Otmar Oduber and Fundacion Parke Nacional Aruba signed a management agreement for the first time on August 26.