UoC neemt afstand van publicaties over weg door mangrovebos

WILLEMSTAD - De Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) neemt afstand van de publicaties die gisteren en vandaag in de media zijn verschenen betreffende studenten van de UoC, over de weg die de overheid wil aanleggen dwars door de mangrovebossen bij Rif.
 
Zoals gebruikelijk tijdens een stage, hebben deze studenten van de Faculteit der Technische Wetenschappen een tussentijdse interne presentatie voor hun stageplaats en stagebegeleiders gehouden. Deze is inhoudelijk nog niet academisch gecontroleerd door de UoC, aangezien een dergelijke controle pas aan het eind van de stage dient plaats te vinden. En deze resultaten zijn in de media gepubliceerd.
 
Derhalve informeert de UoC dat er geen enkele connotatie met de inhoud van de presentatie kan worden gemaakt, dan alleen maar een puur studiegerelateerde zaak van de studenten tijdens hun stage.
Tevens informeert de UoC dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan deze presentatie.

Raad van Advies op bezoek bij de Gouverneur

WILLEMSTAD – De Gouverneur, Hare Excellentie Lucille George-Wout, onderhoudt regelmatig contact met de Raad van Advies in haar hoedanigheid als voorzitter van de Raad.

Wet Openstelling huwelijk ingediend bij CuraƧaos Parlement

WILLEMSTAD – De Curacaose parlementariërs Giselle Mac William en Stephen Walroud hebben bij de Staten van Curacao een wetsvoorstel Aanpassing wettelijk huwelijk ingediend.

Alle vestigingen Hof van Justitie vrijdag 31 mei 2019 gesloten

Alle vestigingen van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie (op Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Bonaire) zijn de dag na Hemelvaart, vrijdag 31 mei 2019, gesloten.