Reactie OM Aruba op uitlatingen Canal 90

ORANJESTAD - Heden nam het openbaar ministerie kennis van het feit dat in een nieuwsuitzending van Canal 90 stellig werd beweerd dat de politie in de zogenoemde goudzaak één of meer goudbaren zou hebben gestolen.
 
Het openbaar ministerie hecht er aan mede te delen dat deze uitlatingen pertinent onwaar zijn en de politie volstrekt ten onrechte schande aandoen. 
 
De politie beschikt overigens ook niet over de in beslag genomen goudbaren: bij de start van het onderzoek werden ze ondergebracht bij een bankinstelling.

Burgemeester Aboutaleb op werkbezoek naar CuraƧao en Colombia

ROTTERADM/WILLEMSTAD - Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam gaat van 21 tot en met 30 september op werkbezoek naar Curaçao en Colombia.

Zero Tolerance will be vigilant during passing of Hurricane Jerry

PHILIPSBURG - As the island prepares for the approaching Hurricane Jerry, the Sint Maarten Police Force and the Public Prosecution Service would like to highlight the focus points of the Zero Tolerance Policy.

Nabestaanden marineduiker willen zwaardere aanklacht voor duikongeval Curacao

WILLEMSTAD/NEDERLAND - Nabestaanden van de 23-jarige marineduiker die in 2015 omkwam bij een duikongeluk op Curaçao, willen dat vier betrokken militairen worden vervolgd wegens dood door schuld.