Reactie OM Aruba op uitlatingen Canal 90

ORANJESTAD - Heden nam het openbaar ministerie kennis van het feit dat in een nieuwsuitzending van Canal 90 stellig werd beweerd dat de politie in de zogenoemde goudzaak één of meer goudbaren zou hebben gestolen.
 
Het openbaar ministerie hecht er aan mede te delen dat deze uitlatingen pertinent onwaar zijn en de politie volstrekt ten onrechte schande aandoen. 
 
De politie beschikt overigens ook niet over de in beslag genomen goudbaren: bij de start van het onderzoek werden ze ondergebracht bij een bankinstelling.

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.