Tentoonstelling kunstschilder Gilmar Monte in Stadhuis Curacao

WILLEMSTAD - Bij het begin van het nieuwe zittingsjaar organiseert de kunstcommissie van het Hof van Justitie een nieuwe expositie. Deze keer worden de van werken van de kunstschilder Gilmar Monte ten toon gesteld.
 
Deze Curaçaose kunstenaar heeft zijn talent voor het schilderen op jonge leeftijd ontdekt en heeft het verder ontwikkeld door deelname aan de Curaçao Art Academy en andere workshops. Eerdere exposities heeft hij gehouden in de Biblioteka Nashonal, Sentro di Bario Tera Kora en in Blue Bay Resort. Zijn werken zijn de komende weken te bezichtigen in de hal en de gang van het Stadhuis.
 
Tevens kunnen bezoekers de werken in het kader van 150 Jaar Hof bezoeken. Deze tentoonstelling bevat verschillende kunstwerken van personeelsleden van het Hof. 
 
Beide exposities kunnen gratis bezichtigd worden door bezoekers aan het Stadhuis die er voor een zaak zijn of die gewoon belangstelling hebben voor deze werken.
 

Burgemeester Aboutaleb op werkbezoek naar CuraƧao en Colombia

ROTTERADM/WILLEMSTAD - Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam gaat van 21 tot en met 30 september op werkbezoek naar Curaçao en Colombia.

Zero Tolerance will be vigilant during passing of Hurricane Jerry

PHILIPSBURG - As the island prepares for the approaching Hurricane Jerry, the Sint Maarten Police Force and the Public Prosecution Service would like to highlight the focus points of the Zero Tolerance Policy.

Nabestaanden marineduiker willen zwaardere aanklacht voor duikongeval Curacao

WILLEMSTAD/NEDERLAND - Nabestaanden van de 23-jarige marineduiker die in 2015 omkwam bij een duikongeluk op Curaçao, willen dat vier betrokken militairen worden vervolgd wegens dood door schuld.