VanEps Kunneman VanDoorne introduceert Corona-helpdesk

DUTCH CARIBBEAN - De wereldwijde uitbraak van Corona heeft grote gevolgen voor het dagelijks leven en mogelijk ook voor de bedrijfsvoering van veel ondernemingen. Advocatenkantoor VanEps Kunneman opent om die reden een speciale Corona-helpdesk.
 
Hier kan men terecht met alle vragen over uitzonderlijke situaties ontstaan door de corona-crisis.
Bijvoorbeeld vragen over het verminderen van arbeidsuren, het (al dan niet) doorbetalen van loon of het (verplicht) laten opnemen van vakantie door werknemers. Of vragen over de openbare orde, veiligheid en noodwetgeving.
 
De VanEps Kunneman VanDoorne Corona-helpdesk is te bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Vestiging Curaçao Hof van Justitie gesloten op vrijdag 3 juli 2020

WILLEMSTAD– De vestiging Curaçao van het Hof van Justitie is op vrijdag 3 juli 2020, de dag na Dia di Bandera, gesloten. Het personeel heeft een arbeidstijdverkorting dag (ATV).

Universiteit van Curaçao start nieuwe opleiding International Hospitality & Tourism Management

WILLEMSTAD - De Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen van de Universiteit van uraçao Dr. Moises da Costa Gomez start in augustus 2020 met een nieuwe opleiding: Bachelor in International Hospitality & Tourism Management.

Unanimous support for law to restore Statia democracy

THE HAGUE/STATIA--The Second Chamber of the Dutch Parliament on Tuesday unanimously approved the law proposal to phase out Dutch supervision and gradually restore democracy in St. Eustatius.