VanEps Kunneman VanDoorne introduceert Corona-helpdesk

DUTCH CARIBBEAN - De wereldwijde uitbraak van Corona heeft grote gevolgen voor het dagelijks leven en mogelijk ook voor de bedrijfsvoering van veel ondernemingen. Advocatenkantoor VanEps Kunneman opent om die reden een speciale Corona-helpdesk.
 
Hier kan men terecht met alle vragen over uitzonderlijke situaties ontstaan door de corona-crisis.
Bijvoorbeeld vragen over het verminderen van arbeidsuren, het (al dan niet) doorbetalen van loon of het (verplicht) laten opnemen van vakantie door werknemers. Of vragen over de openbare orde, veiligheid en noodwetgeving.
 
De VanEps Kunneman VanDoorne Corona-helpdesk is te bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Wijziging dienstverlening Gerecht in eerste aanleg Bonaire vanwege Coronamaatregelen van 21 t/m 30 september

KRALENDIJK – Om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan heeft het Gerecht in eerste aanleg Bonaire een aantal maatregelen genomen. Deze maatregelen gelden voorlopig vanaf vandaag, 21 september, tot en met 30 september 2020.

Politie neemt gevaarlijke honden in beslag

WILLEMSTAD - Heden heeft het HIT-team van de politie op last van de officier van justitie van het Openbaar Ministerie twee gevaarlijke honden in beslaggenomen. Dit naar aanleiding van een bijtincident dat deze zomer plaatsvond bij Koredor.

Openbaar Ministerie schikt met geldtransactiekantoren

De officier van justitie van het Parket Procureur-Generaal van Curaçao, Sint Maarten en Bonaire, Sint Eustatius en Saba (“OM”) heeft een tweetal geldtransactiekantoren op Sint Maarten – Popular Express en Money Express - een transactie aangeboden ter voorkoming van verdere strafrechtelijke vervolging.