VanEps Kunneman VanDoorne introduceert Corona-helpdesk

DUTCH CARIBBEAN - De wereldwijde uitbraak van Corona heeft grote gevolgen voor het dagelijks leven en mogelijk ook voor de bedrijfsvoering van veel ondernemingen. Advocatenkantoor VanEps Kunneman opent om die reden een speciale Corona-helpdesk.
 
Hier kan men terecht met alle vragen over uitzonderlijke situaties ontstaan door de corona-crisis.
Bijvoorbeeld vragen over het verminderen van arbeidsuren, het (al dan niet) doorbetalen van loon of het (verplicht) laten opnemen van vakantie door werknemers. Of vragen over de openbare orde, veiligheid en noodwetgeving.
 
De VanEps Kunneman VanDoorne Corona-helpdesk is te bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.