VanEps Kunneman VanDoorne introduceert Corona-helpdesk

DUTCH CARIBBEAN - De wereldwijde uitbraak van Corona heeft grote gevolgen voor het dagelijks leven en mogelijk ook voor de bedrijfsvoering van veel ondernemingen. Advocatenkantoor VanEps Kunneman opent om die reden een speciale Corona-helpdesk.
 
Hier kan men terecht met alle vragen over uitzonderlijke situaties ontstaan door de corona-crisis.
Bijvoorbeeld vragen over het verminderen van arbeidsuren, het (al dan niet) doorbetalen van loon of het (verplicht) laten opnemen van vakantie door werknemers. Of vragen over de openbare orde, veiligheid en noodwetgeving.
 
De VanEps Kunneman VanDoorne Corona-helpdesk is te bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Aangifte tegen gezaghebber Bonaire geseponeerd

KRALENDIJK - Op 6 maart 2020 hebben mevrouw R. Hellburg-Makaai en de heren M. Pieters en C. Abraham, leden van de Eilandsraad Bonaire, aangifte gedaan van valsheid in geschrift tegen de gezaghebber van Bonaire.

Hof wijst beklag James Finies af

KRALENIJK - Op 6 september 2019 is de heer James Finies aangehouden omdat hij de aanwijzing van de politie niet had gevolgd tijdens de viering van Dia di Boneiru op het Wilhelminaplein.

4-DAAGSE VERDIEPINGSCURSUS ERFRECHT EN HUWELIJKSVERMOGENSRECHT tot nader order uitgesteld

De verdiepingscursus Erfrecht en Huwelijksvermogensrecht op Sint Maarten, die gepland was van 30 maart to 2 april, is in verband met de coronacrisis tot nader order uitgesteld. Wij houden u op de hoogte zodra er een nieuwe datum is gepland.
De boeken geschreven door Prof. mr. Gregor van der Burght zijn uiteraard wel gewoon te bestellen via de gebruikelijke kanalen.
BOEKEN: 
ISBN-13: 978-9462405288
ISBN: 9789462402874