Verkeerszitting 18 maart gaat niet door ivm maatregelen coronacrisis

WILEMSTAD - In verband met de genomen beslissing van het Hof van Justitie ten einde het risico van verspreiding van het Corona virus te beteugelen, is besloten dat de VERKEERSZITTING van morgenochtend 18 maart 2020, geen doorgang zal vinden.
 
Deze zitting wordt verplaatst naar woensdag 15 april 2020 om 14:00 uur.
 
Gelet op de omstandigheden waaronder deze beslissing is genomen, geldt dit bericht als een wederoproeping voor de zitting van 15 april 2020 om 14:00 uur. Dit brengt met zich dat partijen morgenochtend niet hoeven te komen naar het Stadhuis. De verkeerszittingen die in de middag zijn gepland gaan ook niet door. Partijen krijgen daarover nader bericht van het Openbaar Ministerie.

Aangifte tegen gezaghebber Bonaire geseponeerd

KRALENDIJK - Op 6 maart 2020 hebben mevrouw R. Hellburg-Makaai en de heren M. Pieters en C. Abraham, leden van de Eilandsraad Bonaire, aangifte gedaan van valsheid in geschrift tegen de gezaghebber van Bonaire.

Hof wijst beklag James Finies af

KRALENIJK - Op 6 september 2019 is de heer James Finies aangehouden omdat hij de aanwijzing van de politie niet had gevolgd tijdens de viering van Dia di Boneiru op het Wilhelminaplein.

4-DAAGSE VERDIEPINGSCURSUS ERFRECHT EN HUWELIJKSVERMOGENSRECHT tot nader order uitgesteld

De verdiepingscursus Erfrecht en Huwelijksvermogensrecht op Sint Maarten, die gepland was van 30 maart to 2 april, is in verband met de coronacrisis tot nader order uitgesteld. Wij houden u op de hoogte zodra er een nieuwe datum is gepland.
De boeken geschreven door Prof. mr. Gregor van der Burght zijn uiteraard wel gewoon te bestellen via de gebruikelijke kanalen.
BOEKEN: 
ISBN-13: 978-9462405288
ISBN: 9789462402874