Verkeerszitting 18 maart gaat niet door ivm maatregelen coronacrisis

WILEMSTAD - In verband met de genomen beslissing van het Hof van Justitie ten einde het risico van verspreiding van het Corona virus te beteugelen, is besloten dat de VERKEERSZITTING van morgenochtend 18 maart 2020, geen doorgang zal vinden.
 
Deze zitting wordt verplaatst naar woensdag 15 april 2020 om 14:00 uur.
 
Gelet op de omstandigheden waaronder deze beslissing is genomen, geldt dit bericht als een wederoproeping voor de zitting van 15 april 2020 om 14:00 uur. Dit brengt met zich dat partijen morgenochtend niet hoeven te komen naar het Stadhuis. De verkeerszittingen die in de middag zijn gepland gaan ook niet door. Partijen krijgen daarover nader bericht van het Openbaar Ministerie.

Vestiging Curaçao Hof van Justitie gesloten op vrijdag 3 juli 2020

WILLEMSTAD– De vestiging Curaçao van het Hof van Justitie is op vrijdag 3 juli 2020, de dag na Dia di Bandera, gesloten. Het personeel heeft een arbeidstijdverkorting dag (ATV).

Universiteit van Curaçao start nieuwe opleiding International Hospitality & Tourism Management

WILLEMSTAD - De Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen van de Universiteit van uraçao Dr. Moises da Costa Gomez start in augustus 2020 met een nieuwe opleiding: Bachelor in International Hospitality & Tourism Management.

Unanimous support for law to restore Statia democracy

THE HAGUE/STATIA--The Second Chamber of the Dutch Parliament on Tuesday unanimously approved the law proposal to phase out Dutch supervision and gradually restore democracy in St. Eustatius.