Verkeerszitting 18 maart gaat niet door ivm maatregelen coronacrisis

WILEMSTAD - In verband met de genomen beslissing van het Hof van Justitie ten einde het risico van verspreiding van het Corona virus te beteugelen, is besloten dat de VERKEERSZITTING van morgenochtend 18 maart 2020, geen doorgang zal vinden.
 
Deze zitting wordt verplaatst naar woensdag 15 april 2020 om 14:00 uur.
 
Gelet op de omstandigheden waaronder deze beslissing is genomen, geldt dit bericht als een wederoproeping voor de zitting van 15 april 2020 om 14:00 uur. Dit brengt met zich dat partijen morgenochtend niet hoeven te komen naar het Stadhuis. De verkeerszittingen die in de middag zijn gepland gaan ook niet door. Partijen krijgen daarover nader bericht van het Openbaar Ministerie.

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.