Verkeerszitting 18 maart gaat niet door ivm maatregelen coronacrisis

WILEMSTAD - In verband met de genomen beslissing van het Hof van Justitie ten einde het risico van verspreiding van het Corona virus te beteugelen, is besloten dat de VERKEERSZITTING van morgenochtend 18 maart 2020, geen doorgang zal vinden.
 
Deze zitting wordt verplaatst naar woensdag 15 april 2020 om 14:00 uur.
 
Gelet op de omstandigheden waaronder deze beslissing is genomen, geldt dit bericht als een wederoproeping voor de zitting van 15 april 2020 om 14:00 uur. Dit brengt met zich dat partijen morgenochtend niet hoeven te komen naar het Stadhuis. De verkeerszittingen die in de middag zijn gepland gaan ook niet door. Partijen krijgen daarover nader bericht van het Openbaar Ministerie.

Wijziging dienstverlening Gerecht in eerste aanleg Bonaire vanwege Coronamaatregelen van 21 t/m 30 september

KRALENDIJK – Om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan heeft het Gerecht in eerste aanleg Bonaire een aantal maatregelen genomen. Deze maatregelen gelden voorlopig vanaf vandaag, 21 september, tot en met 30 september 2020.

Politie neemt gevaarlijke honden in beslag

WILLEMSTAD - Heden heeft het HIT-team van de politie op last van de officier van justitie van het Openbaar Ministerie twee gevaarlijke honden in beslaggenomen. Dit naar aanleiding van een bijtincident dat deze zomer plaatsvond bij Koredor.

Openbaar Ministerie schikt met geldtransactiekantoren

De officier van justitie van het Parket Procureur-Generaal van Curaçao, Sint Maarten en Bonaire, Sint Eustatius en Saba (“OM”) heeft een tweetal geldtransactiekantoren op Sint Maarten – Popular Express en Money Express - een transactie aangeboden ter voorkoming van verdere strafrechtelijke vervolging.