Nederlandse Orde van Advocaten brengt webpagina voor berichtgeving rondom COVID-19

NEDERLAND - De Nederlandse Orde van Advocaten heeft op haar website een pagina speciaal ingericht voor alle relevante berichtgeving rondom de coronacrisis.
 
De berichten, waarvan de eerste dateren van 13 maart, informeren over alle coronamaatregelen met betrekking tot de rechtspleging.
 
De NOvA heeft naar eigen zeggen een crisisteam in het leven geroepen dat nauw in contact staat met het ministerie van Justitie en Veiligheid en de Rechtspraak. Hierdoor blijft de Orde op de hoogte van extra COVID-19-maatregelen met betrekking tot de rechtspleging. Op Advocatenorde.nl verzamelt de NOvA al deze informatie om de advocatuur up-to-date te houden.
 
De pagina is hier te vinden.

Vestiging Curaçao Hof van Justitie gesloten op vrijdag 3 juli 2020

WILLEMSTAD– De vestiging Curaçao van het Hof van Justitie is op vrijdag 3 juli 2020, de dag na Dia di Bandera, gesloten. Het personeel heeft een arbeidstijdverkorting dag (ATV).

Universiteit van Curaçao start nieuwe opleiding International Hospitality & Tourism Management

WILLEMSTAD - De Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen van de Universiteit van uraçao Dr. Moises da Costa Gomez start in augustus 2020 met een nieuwe opleiding: Bachelor in International Hospitality & Tourism Management.

Unanimous support for law to restore Statia democracy

THE HAGUE/STATIA--The Second Chamber of the Dutch Parliament on Tuesday unanimously approved the law proposal to phase out Dutch supervision and gradually restore democracy in St. Eustatius.