Nederlandse Orde van Advocaten brengt webpagina voor berichtgeving rondom COVID-19

NEDERLAND - De Nederlandse Orde van Advocaten heeft op haar website een pagina speciaal ingericht voor alle relevante berichtgeving rondom de coronacrisis.
 
De berichten, waarvan de eerste dateren van 13 maart, informeren over alle coronamaatregelen met betrekking tot de rechtspleging.
 
De NOvA heeft naar eigen zeggen een crisisteam in het leven geroepen dat nauw in contact staat met het ministerie van Justitie en Veiligheid en de Rechtspraak. Hierdoor blijft de Orde op de hoogte van extra COVID-19-maatregelen met betrekking tot de rechtspleging. Op Advocatenorde.nl verzamelt de NOvA al deze informatie om de advocatuur up-to-date te houden.
 
De pagina is hier te vinden.

Aangifte tegen gezaghebber Bonaire geseponeerd

KRALENDIJK - Op 6 maart 2020 hebben mevrouw R. Hellburg-Makaai en de heren M. Pieters en C. Abraham, leden van de Eilandsraad Bonaire, aangifte gedaan van valsheid in geschrift tegen de gezaghebber van Bonaire.

Hof wijst beklag James Finies af

KRALENIJK - Op 6 september 2019 is de heer James Finies aangehouden omdat hij de aanwijzing van de politie niet had gevolgd tijdens de viering van Dia di Boneiru op het Wilhelminaplein.

4-DAAGSE VERDIEPINGSCURSUS ERFRECHT EN HUWELIJKSVERMOGENSRECHT tot nader order uitgesteld

De verdiepingscursus Erfrecht en Huwelijksvermogensrecht op Sint Maarten, die gepland was van 30 maart to 2 april, is in verband met de coronacrisis tot nader order uitgesteld. Wij houden u op de hoogte zodra er een nieuwe datum is gepland.
De boeken geschreven door Prof. mr. Gregor van der Burght zijn uiteraard wel gewoon te bestellen via de gebruikelijke kanalen.
BOEKEN: 
ISBN-13: 978-9462405288
ISBN: 9789462402874