Nederlandse Orde van Advocaten brengt webpagina voor berichtgeving rondom COVID-19

NEDERLAND - De Nederlandse Orde van Advocaten heeft op haar website een pagina speciaal ingericht voor alle relevante berichtgeving rondom de coronacrisis.
 
De berichten, waarvan de eerste dateren van 13 maart, informeren over alle coronamaatregelen met betrekking tot de rechtspleging.
 
De NOvA heeft naar eigen zeggen een crisisteam in het leven geroepen dat nauw in contact staat met het ministerie van Justitie en Veiligheid en de Rechtspraak. Hierdoor blijft de Orde op de hoogte van extra COVID-19-maatregelen met betrekking tot de rechtspleging. Op Advocatenorde.nl verzamelt de NOvA al deze informatie om de advocatuur up-to-date te houden.
 
De pagina is hier te vinden.

Kabinet verlengt steunpakket voor Caribisch Nederland

DEN HAAG - Het kabinet heeft besloten om het steun- en herstelpakket voor inwoners en bedrijven op Bonaire, Sint-Eustatius en Saba, vanwege het coronavirus, met nog eens negen maanden te verlengen tot 12 juli 2021.

CFT warns St. Maarten that loan is illegal

THE HAGUE--The Committee for Financial Supervision (CFT) on Monday admonished St. Maarten Finance Minister Ardwell Irion for issuing a loan on the local capital market without prior permission.

Saba and Sint Eustatius can submit court petitions through e-mail

SABA/STATIA - Due to the Covid-19 Pandemic it is currently not possible for the Court to travel to Saba or Sint Eustatius.