Be√ędiging Officier van Justitie Curacao

Clarelli Hato-Willems en Nicole Martinez zijn vanmorgen beëdigd als Officier van Justitie en vervangend Officier van Justitie bij het Openbaar Ministerie.
De ceremonie vond plaats in aanwezigheid van collega’s in het kantoor van de procureur-generaal Piar Dick.
 
Hato-Willems was reeds benoemd als plaatsvervangend Officier van Justitie terwijl Martinez de studie van RAIO volgde (Rechterlijk Ambtenaar in Opleiding ter Griffie van het Gerecht in Eerste Aanleg) op Curaçao.

Marinier krijgt drie maanden voor veroorzaken auto-ongeluk

PHILIPSBURG/ARNHEM – Meer dan een jaar na dato krijgt Patricia Lynch naar eigen zeggen eindelijk erkenning: de Nederlandse marinier die haar in de nacht van 4 mei 2019 meesleepte in een auto-ongeluk op Sint-Maarten, krijgt drie maanden militaire detentie.

Kabinet verlengt steunpakket voor Caribisch Nederland

DEN HAAG - Het kabinet heeft besloten om het steun- en herstelpakket voor inwoners en bedrijven op Bonaire, Sint-Eustatius en Saba, vanwege het coronavirus, met nog eens negen maanden te verlengen tot 12 juli 2021.

CFT warns St. Maarten that loan is illegal

THE HAGUE--The Committee for Financial Supervision (CFT) on Monday admonished St. Maarten Finance Minister Ardwell Irion for issuing a loan on the local capital market without prior permission.