Three new judges sworn in

WILLEMSTAD — Three new judges for the Joint Court of Justice of Aruba, Curacao and St. Maarten and Bonaire, St. Eustatius and Saba were sworn in yesterday at the office of Gouvernor Frits Goedgedrag.

These new judges are Inge Wilhelmina Maria Laurijssens, Irma Helleen Lips en Froukje Justine Lourens.

It is expected that the judges will be installed officially during an extraordinary sitting of the Joint Court next month.

The three judges with Gouvernor gouverneur Frits Goedgedrag and President of the Court Lisbeth Hoefdraad.

Aangifte tegen gezaghebber Bonaire geseponeerd

KRALENDIJK - Op 6 maart 2020 hebben mevrouw R. Hellburg-Makaai en de heren M. Pieters en C. Abraham, leden van de Eilandsraad Bonaire, aangifte gedaan van valsheid in geschrift tegen de gezaghebber van Bonaire.

Hof wijst beklag James Finies af

KRALENIJK - Op 6 september 2019 is de heer James Finies aangehouden omdat hij de aanwijzing van de politie niet had gevolgd tijdens de viering van Dia di Boneiru op het Wilhelminaplein.

4-DAAGSE VERDIEPINGSCURSUS ERFRECHT EN HUWELIJKSVERMOGENSRECHT tot nader order uitgesteld

De verdiepingscursus Erfrecht en Huwelijksvermogensrecht op Sint Maarten, die gepland was van 30 maart to 2 april, is in verband met de coronacrisis tot nader order uitgesteld. Wij houden u op de hoogte zodra er een nieuwe datum is gepland.
De boeken geschreven door Prof. mr. Gregor van der Burght zijn uiteraard wel gewoon te bestellen via de gebruikelijke kanalen.
BOEKEN: 
ISBN-13: 978-9462405288
ISBN: 9789462402874