Beëdigingen Raad van Advies

ORANJESTAD -- Op 20 november 2012 zijn mr. drs. Quintin D. Abath en mevrouw Sonia M. Perez beëdigd als ambtenaar in dienst van de overheid bij de Raad van Advies.

 
De eed werd afgelegd in handen van mr. dr. Hellen van der Wal, Secretaris van de Raad van Advies, die hiertoe door de Gouverneur van Aruba werd gemandateerd. 
 
Mr. drs. Abath is op 1 mei 2011 in dienst van de overheid getreden in de functie van beleidsmedewerker bij de Raad van Advies. Mevrouw Perez is op 1 juli 2010 in dienst van de overheid getreden als administratief medewerkster bij de Raad van Advies.
 
Bij deze gelegenheid heeft mr. dr. van der Wal beide ambtenaren gefeliciteerd met hun eedsaflegging met benadrukking van de waarde van hun taken in het algemeen belang.
 
 
Dhr. Abath legt de verklaring en belofte af in handen van mw. van der Wal.
 
 

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.