Nathania Soon beëdigd tot advocaat

WILLEMSTAD - Dinsdag 9 april werd  Nathania Soon van advocatenkantoor HBN Law door het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba beëdigd tot advocaat.

De op Curaçao geboren en getogen Nathania volgde na haar eindexamen eerst Management, Economie & Recht aan de Zeelandia Opleidingen Groep. Die opleiding werd in Nederland afgerond aan de Fontys Hogeschool Eindhoven. Vervolgens studeerde Nathania rechten aan de Universiteit van Amsterdam en aan de Fordham Law University, New York.

Sinds oktober 2012 is Nathania werkzaam bij HBN Law op Curacao.

Ajax sluit sponsordeal met Curaçao

AMSTERDAM/WILLEMSTAD - Ajax voetbalt vanaf zondag, als het de competitie hervat tegen Sparta Rotterdam, met de naam 'Curaçao' op de mouw.

Bezoek Aruba in het teken van opvang, monumenten en medische zorg

ORANJESTAD/DEN HAAG - Minister Knops is maandag 13 januari 2020 op bezoek geweest op Aruba. Naast gesprekken met de Gouverneur en de Minister-President, liet hij zich informeren over de werkzaamheden van Fundacion pa Hende Muhe den Dificultad (FHMD), de monumentenzorg en het Instituto Medical San Nicolas (IMSAN).

UoC-studenten creëren vier unieke en creatieve ‘info booths’ voor Kaya Kaya

WILLEMSTAD - Studenten van de Faculteit der Technische Wetenschappen (FdTW) van de University of Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) kregen voor het vak Technopreneurship de opdracht een ‘info booth’ te ontwerpen voor de ‘Street Party’ Kaya Kaya, op 21 december 2019.