Nathania Soon beëdigd tot advocaat

WILLEMSTAD - Dinsdag 9 april werd  Nathania Soon van advocatenkantoor HBN Law door het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba beëdigd tot advocaat.

De op Curaçao geboren en getogen Nathania volgde na haar eindexamen eerst Management, Economie & Recht aan de Zeelandia Opleidingen Groep. Die opleiding werd in Nederland afgerond aan de Fontys Hogeschool Eindhoven. Vervolgens studeerde Nathania rechten aan de Universiteit van Amsterdam en aan de Fordham Law University, New York.

Sinds oktober 2012 is Nathania werkzaam bij HBN Law op Curacao.

Crashed Defence helicopter just completed border patrol

ORANJESTAD/THE HAGUE--The Dutch Defence helicopter that crashed near Aruba on Sunday afternoon was on its way back to Curaçao from a border patrol flight above the sea.

Leerorkest Bonaire opgericht

KRALENDIJK - Onderwijs, cultuur en sociale opvoeding blijven belangrijk, ook tijdens een internationale pandemie. Na succesvolle initiatieven in Nederland, Curaçao en Aruba, is er recent ook een Leerorkest op Bonaire opgericht.

Vierde ‘Moot Court’ van UoC-studenten bij het Gerecht

WILLEMSTAD - Maandag 6 en vrijdag 10 juli is een aantal bijzondere zittingen gehouden in het Gerecht. Studenten van de University of Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) hebben het vak ‘Moot Court’, oftewel oefenrechtbank, afgesloten met pleitsessies met echte rechters van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie.