Afscheid en jubileum bij OM Curaçao

WILLEMSTAD – Het Openbaar Ministerie (OM) Curaçao heeft woensdag 29 mei afscheid genomen van mw. Marisa Vitor. Na een dienstverband van 41 jaar bij het OM gaat zij nu van haar pensioen genieten. Zij was werkzaam als parketsecretaris.
 
Woensdag is ook het 30-jarige jubileum gevierd van mw. Gisele VeenJonkhout. Zij trad op 1 mei 1983 in dienst van het Hof als Raio (Rechterlijk Ambtenaar in Opleiding) en sinds 1985 is zij verbonden aan het OM Nederlandse Antillen als Officier van Justitie (OvJ).
 
Hoofdofficier van Justitie (HOvJ) Heiko de Jong dankte mw. Vitor en mw. Veen-Jonkhout voor hun trouwe en loyale inzet ten behoeve van het OM.
 
 
 
Op de foto mw. Vitor, mw. Veen-Jonkhout in gezelschap van dhr. De Jong en Procureur-generaal Dick Piar.

Ajax sluit sponsordeal met Curaçao

AMSTERDAM/WILLEMSTAD - Ajax voetbalt vanaf zondag, als het de competitie hervat tegen Sparta Rotterdam, met de naam 'Curaçao' op de mouw.

Bezoek Aruba in het teken van opvang, monumenten en medische zorg

ORANJESTAD/DEN HAAG - Minister Knops is maandag 13 januari 2020 op bezoek geweest op Aruba. Naast gesprekken met de Gouverneur en de Minister-President, liet hij zich informeren over de werkzaamheden van Fundacion pa Hende Muhe den Dificultad (FHMD), de monumentenzorg en het Instituto Medical San Nicolas (IMSAN).

UoC-studenten creëren vier unieke en creatieve ‘info booths’ voor Kaya Kaya

WILLEMSTAD - Studenten van de Faculteit der Technische Wetenschappen (FdTW) van de University of Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) kregen voor het vak Technopreneurship de opdracht een ‘info booth’ te ontwerpen voor de ‘Street Party’ Kaya Kaya, op 21 december 2019.