Afscheid van secretaris KvK Lorraine de Souza

KRALENDIJK — Na ruim anderhalf jaar is de secretaris van de Kamer van Koophandel Bonaire, Lorraine de Souza, weer vertrokken van Bonaire. George Soliana is tijdelijk met de functie belast. De Souza heeft onlangs om privéredenen haar ontslag gevraagd als secretaris/directeur van de KvK op Bonaire.
 
Dit ontslag is met tegenzin ingewilligd door het bestuur van de Kamer. Haar laatste werkdag was 17 mei. Zij is inmiddels al teruggekeerd naar Aruba.
 
In de periode dat zij als secretaris van de KvK heeft gefungeerd, heeft zij samen met het bestuur een grote bijdrage geleverd aan het moderniseren en actualiseren van de Kamer. Hierdoor is een gezonde basis gelegd voor de verdere uitbouw van de Kamer en bijgevolg mede voor de infrastructuur nodig voor een goede economische ontwikkeling van het eiland.
 
Het bestuur van de Kamer heeft de ondervoorzitter, George Soliana, bereid gevonden om tot aan de indiensttreding en inwerking van een nieuwe secretaris/directeur, als interim-secretaris van de Kamer op te treden. Naar verwachting gaat het om een periode van ongeveer twee tot drie maanden.
 
Soliana is bereikbaar bij de Kamer van Koophandel aan de Kaya Grandi 67, telefonisch via de nummers 717-5595 en 786-0634. E-mailen is ook mogelijk via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
 

Lawyers say the government's appeal in dump case is incomprehensible

PHILIPSBURG--There is still unlawful nuisance and the odour at the sanitary landfill must be removed. The Country St. Maarten considers itself committed to the Fire Suppression Plan but does not want to commit itself to a specific date.

Juriste Ivy Moll krijgt lintje voor haar vrijwilligerswerk in Amersfoort

LEIDEN - Juriste Ivy Frances Moll is zaterdag in Amersfoort benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij kreeg de versierselen opgespeld door burgemeester Lucas Bolsius.

Aruba, Bonaire and Curacao will require Venezuelans to obtain visa to visit

DUTCH CARIBBEAN - The Dutch Caribbean islands Aruba, Bonaire and Curacao will require Venezuelans to obtain a visa to visit. This was stated by the government on Wednesday, adding to the nations that have tightened entry restrictions on the crisis-hit country because of mass emigration.