Afscheid van secretaris KvK Lorraine de Souza

KRALENDIJK — Na ruim anderhalf jaar is de secretaris van de Kamer van Koophandel Bonaire, Lorraine de Souza, weer vertrokken van Bonaire. George Soliana is tijdelijk met de functie belast. De Souza heeft onlangs om privéredenen haar ontslag gevraagd als secretaris/directeur van de KvK op Bonaire.
 
Dit ontslag is met tegenzin ingewilligd door het bestuur van de Kamer. Haar laatste werkdag was 17 mei. Zij is inmiddels al teruggekeerd naar Aruba.
 
In de periode dat zij als secretaris van de KvK heeft gefungeerd, heeft zij samen met het bestuur een grote bijdrage geleverd aan het moderniseren en actualiseren van de Kamer. Hierdoor is een gezonde basis gelegd voor de verdere uitbouw van de Kamer en bijgevolg mede voor de infrastructuur nodig voor een goede economische ontwikkeling van het eiland.
 
Het bestuur van de Kamer heeft de ondervoorzitter, George Soliana, bereid gevonden om tot aan de indiensttreding en inwerking van een nieuwe secretaris/directeur, als interim-secretaris van de Kamer op te treden. Naar verwachting gaat het om een periode van ongeveer twee tot drie maanden.
 
Soliana is bereikbaar bij de Kamer van Koophandel aan de Kaya Grandi 67, telefonisch via de nummers 717-5595 en 786-0634. E-mailen is ook mogelijk via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
 

Top hotels sued for 'industry-wide failures' to prevent sex trafficking

NEW YORK--Landmark U.S. legal action was filed on Monday accusing several major hotel groups of profiting from sex trafficking on behalf of 13 women who claimed they were sold for sex in hotel rooms.

Agreement signed for renovation Courthouse Sint Maarten

PHILIPSBURG--Last week the Joint Court of Justice signed a construction agreement with Leeward Island Construction Company LICCOM for repairs and renovation of the historical Courthouse in the heart of Philipsburg.

Hotel art wall exceeded height allowed in building regulations

MARIGOT--The colourful murals on the perimeter wall fronting Hotel Mercure in Baie Nettle may be in jeopardy since a court ruling in Marigot deemed the height of the wall exceeds that permitted in the building regulations.