Jubileum: 35 jaar bij VanEps Kunneman VanDoorne

WILLEMSTAD - Advocatenkantoor VanEps Kunneman VanDoorne had vorige week een bijzonder jubileum te vieren. Secretaresse Gerda Thodé is maar liefst 35 jaar in dienst van het kantoor. In die 35 jaar heeft ze ook andere taken op zich genomen, zoals het incassobeheer, maar uiteindelijk keerde ze toch weer terug naar haar rol als secretaresse in de proces- en faillissementsrechtpraktijk.
Daar wil ze zich in de toekomst in blijven verdiepen, want aan stoppen denkt Gerda voorlopig niet. 
 
Met een onderbreking van elf jaar, werkt Gerda al sinds 1985 als secretaresse en personal assistant voor partner Michiel Gorsira. Ook toen Michiel elf jaar in Nederland werkte voor een ander kantoor, onderhielden ze contact als er zaken speelden waarbij beide kantoren betrokken waren. Michiel is dan ook erg gehecht aan de samenwerking: “Gerda is een stabiele en onmisbare factor in mijn praktijk op wie ik altijd kan terugvallen.” 
 
Gerda sprak haar kantoorgenoten met dankbaarheid toe tijdens de viering van haar jubileum: “Ik heb kantoor in 35 jaar steeds vooruit zien gaan en daar ben ik erg trots op. Binnen het kantoorteam werken we erg zelfstandig en de ervaring die daarvoor nodig is, doen we ook nog eens op in een omgeving waar veel plezier met elkaar wordt gemaakt.” 
 
Op de foto: Michiel Gorsira overhandigt Gerda Thodé bloemen voor haar 35-jarig jubileum bij VanEps Kunneman VanDoorne

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.