Jubileum Reginald Haywood

WILLEMSTAD - Reginald Haywood viert het feit dat hij 25 jaar in overheidsdienst is. Hij begon zijn carrière op 2 november 1987 bij de Koninklijke Marine.
 
Op 2 augustus 1995 verruilde hij deze baan voor een functie bij de Landsloterij en in 2003 startte hij zijn werk bij het Parket van de Procureur-generaal. Woensdagmorgen 6 augustus 2014 vond op het Parket PG een korte ceremonie plaats waarbij Reginald Haywood werd geprezen voor zijn werk en ook de bekende envelop overhandigd kreeg uit handen van Procureur-Generaal Guus Schram.

Crashed Defence helicopter just completed border patrol

ORANJESTAD/THE HAGUE--The Dutch Defence helicopter that crashed near Aruba on Sunday afternoon was on its way back to Curaçao from a border patrol flight above the sea.

Leerorkest Bonaire opgericht

KRALENDIJK - Onderwijs, cultuur en sociale opvoeding blijven belangrijk, ook tijdens een internationale pandemie. Na succesvolle initiatieven in Nederland, Curaçao en Aruba, is er recent ook een Leerorkest op Bonaire opgericht.

Vierde ‘Moot Court’ van UoC-studenten bij het Gerecht

WILLEMSTAD - Maandag 6 en vrijdag 10 juli is een aantal bijzondere zittingen gehouden in het Gerecht. Studenten van de University of Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) hebben het vak ‘Moot Court’, oftewel oefenrechtbank, afgesloten met pleitsessies met echte rechters van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie.