Jubileum Reginald Haywood

WILLEMSTAD - Reginald Haywood viert het feit dat hij 25 jaar in overheidsdienst is. Hij begon zijn carrière op 2 november 1987 bij de Koninklijke Marine.
 
Op 2 augustus 1995 verruilde hij deze baan voor een functie bij de Landsloterij en in 2003 startte hij zijn werk bij het Parket van de Procureur-generaal. Woensdagmorgen 6 augustus 2014 vond op het Parket PG een korte ceremonie plaats waarbij Reginald Haywood werd geprezen voor zijn werk en ook de bekende envelop overhandigd kreeg uit handen van Procureur-Generaal Guus Schram.

Minister Dekker kondigt nieuw wetsvoorstel mediation aan

DEN HAAG - Minister Dekker (Rechtsbescherming) kondigt aan met een nieuw wetsvoorstel te komen om de mediationmarkt te reguleren. Hij wil onder meer een register voor beëdigde mediators invoeren.

Strafzaak over fatale marineduik Curaçao stilgelegd in afwachting van zaak nabestaanden

ARNHEM - De strafzaak over de duikoefening op Curaçao waarbij in 2015 een 23-jarige marineduikster overleed, wordt stilgelegd. De nabestaanden zijn het niet eens met de aanklacht en stappen eerst naar het gerechtshof.

Ajax sluit sponsordeal met Curaçao

AMSTERDAM/WILLEMSTAD - Ajax voetbalt vanaf zondag, als het de competitie hervat tegen Sparta Rotterdam, met de naam 'Curaçao' op de mouw.