Nieuwe advocaat bij SMS Attorneys at Law

WILLEMSTAD - Op dinsdag 9 september 2014 is mr Didi Wildeman beëdigd tot advocaat door het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba.
 
Zij is sinds 1 mei van dit jaar verbonden aan het Curacaoase advocatenkantoor SMS Attorneys at Law.
 
De in Nederland geboren en getogen Wildeman deed tijdens haar studie bestuurservaring op en liep als aankomend jurist stage in Suriname.
Voorafgaand aan haar indiensttreding bij SMS Attorneys at Law was Wildeman drie en een half jaar werkzaam als juridisch adviseur bij een grote verzekeringsmaatschappij. 
 
Didi Wildeman zal zich toeleggen op de algemene rechtspraktijk. Haar komst versterkt het advocatenteam van SMS Attorneys at Law, dat in totaal 9 advocaten telt.

Crashed Defence helicopter just completed border patrol

ORANJESTAD/THE HAGUE--The Dutch Defence helicopter that crashed near Aruba on Sunday afternoon was on its way back to Curaçao from a border patrol flight above the sea.

Leerorkest Bonaire opgericht

KRALENDIJK - Onderwijs, cultuur en sociale opvoeding blijven belangrijk, ook tijdens een internationale pandemie. Na succesvolle initiatieven in Nederland, Curaçao en Aruba, is er recent ook een Leerorkest op Bonaire opgericht.

Vierde ‘Moot Court’ van UoC-studenten bij het Gerecht

WILLEMSTAD - Maandag 6 en vrijdag 10 juli is een aantal bijzondere zittingen gehouden in het Gerecht. Studenten van de University of Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) hebben het vak ‘Moot Court’, oftewel oefenrechtbank, afgesloten met pleitsessies met echte rechters van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie.