Nieuwe advocaat bij SMS Attorneys at Law

WILLEMSTAD - Op dinsdag 9 september 2014 is mr Didi Wildeman beëdigd tot advocaat door het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba.
 
Zij is sinds 1 mei van dit jaar verbonden aan het Curacaoase advocatenkantoor SMS Attorneys at Law.
 
De in Nederland geboren en getogen Wildeman deed tijdens haar studie bestuurservaring op en liep als aankomend jurist stage in Suriname.
Voorafgaand aan haar indiensttreding bij SMS Attorneys at Law was Wildeman drie en een half jaar werkzaam als juridisch adviseur bij een grote verzekeringsmaatschappij. 
 
Didi Wildeman zal zich toeleggen op de algemene rechtspraktijk. Haar komst versterkt het advocatenteam van SMS Attorneys at Law, dat in totaal 9 advocaten telt.

Minister Dekker kondigt nieuw wetsvoorstel mediation aan

DEN HAAG - Minister Dekker (Rechtsbescherming) kondigt aan met een nieuw wetsvoorstel te komen om de mediationmarkt te reguleren. Hij wil onder meer een register voor beëdigde mediators invoeren.

Strafzaak over fatale marineduik Curaçao stilgelegd in afwachting van zaak nabestaanden

ARNHEM - De strafzaak over de duikoefening op Curaçao waarbij in 2015 een 23-jarige marineduikster overleed, wordt stilgelegd. De nabestaanden zijn het niet eens met de aanklacht en stappen eerst naar het gerechtshof.

Ajax sluit sponsordeal met Curaçao

AMSTERDAM/WILLEMSTAD - Ajax voetbalt vanaf zondag, als het de competitie hervat tegen Sparta Rotterdam, met de naam 'Curaçao' op de mouw.