Peter Benschop nieuwe directeur Kabinet Gouverneur

WILLEMSTAD — Peter Benschop is per 1 juni aangetreden als nieuwe directeur van het Kabinet van de Gouverneur van Curaçao, zo laat de regering van Curaçao weten.
 
Peter Benschop was hiervoor werkzaam bij de Directie Burgerschap en Informatiebeleid van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Daarvoor was hij werkzaam als directeur van het Kabinet van de Gouverneur van Aruba en als chef kabinet van de Commissaris van de Koningin in de provincie Overijssel.
 
Benschop is eerder werkzaam geweest op Curaçao; destijds als plaatsvervangend directeur van het Kabinet van de Gouverneur van de Nederlandse Antillen.

Marinier krijgt drie maanden voor veroorzaken auto-ongeluk

PHILIPSBURG/ARNHEM – Meer dan een jaar na dato krijgt Patricia Lynch naar eigen zeggen eindelijk erkenning: de Nederlandse marinier die haar in de nacht van 4 mei 2019 meesleepte in een auto-ongeluk op Sint-Maarten, krijgt drie maanden militaire detentie.

Kabinet verlengt steunpakket voor Caribisch Nederland

DEN HAAG - Het kabinet heeft besloten om het steun- en herstelpakket voor inwoners en bedrijven op Bonaire, Sint-Eustatius en Saba, vanwege het coronavirus, met nog eens negen maanden te verlengen tot 12 juli 2021.

CFT warns St. Maarten that loan is illegal

THE HAGUE--The Committee for Financial Supervision (CFT) on Monday admonished St. Maarten Finance Minister Ardwell Irion for issuing a loan on the local capital market without prior permission.