Kick-off alumnivereniging UoC

WILLEMSTAD – Op vrijdag 16 oktober 2015 heeft de Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) een bijeenkomst georganiseerd voor al haar alumni.
 
Tussen de aanwezigen waren er afgestudeerden van verschillende generaties o.a. van de jaren ’90 tot de jaren 2015. Gedurende deze avond werd het project gelanceerd om een alumnivereniging op te starten om een netwerk op te bouwen tussen de alumni onderling en de UoC.
 
Een dergelijk netwerk zal voordelen geven voor wat betreft de doorstroming van afgestudeerden naar het werkveld. Daarnaast is een alumnivereniging tevens een platform om de alumni te betrekken bij de verschillende strategische onderwijsontwikkelingen binnen de UoC.
 
Gedurende het komende jaar zal de UoC meer activiteiten gaan organiseren voor de leden van deze alumnivereniging. 
 
 
 

Marinier krijgt drie maanden voor veroorzaken auto-ongeluk

PHILIPSBURG/ARNHEM – Meer dan een jaar na dato krijgt Patricia Lynch naar eigen zeggen eindelijk erkenning: de Nederlandse marinier die haar in de nacht van 4 mei 2019 meesleepte in een auto-ongeluk op Sint-Maarten, krijgt drie maanden militaire detentie.

Kabinet verlengt steunpakket voor Caribisch Nederland

DEN HAAG - Het kabinet heeft besloten om het steun- en herstelpakket voor inwoners en bedrijven op Bonaire, Sint-Eustatius en Saba, vanwege het coronavirus, met nog eens negen maanden te verlengen tot 12 juli 2021.

CFT warns St. Maarten that loan is illegal

THE HAGUE--The Committee for Financial Supervision (CFT) on Monday admonished St. Maarten Finance Minister Ardwell Irion for issuing a loan on the local capital market without prior permission.