Kick-off alumnivereniging UoC

WILLEMSTAD – Op vrijdag 16 oktober 2015 heeft de Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) een bijeenkomst georganiseerd voor al haar alumni.
 
Tussen de aanwezigen waren er afgestudeerden van verschillende generaties o.a. van de jaren ’90 tot de jaren 2015. Gedurende deze avond werd het project gelanceerd om een alumnivereniging op te starten om een netwerk op te bouwen tussen de alumni onderling en de UoC.
 
Een dergelijk netwerk zal voordelen geven voor wat betreft de doorstroming van afgestudeerden naar het werkveld. Daarnaast is een alumnivereniging tevens een platform om de alumni te betrekken bij de verschillende strategische onderwijsontwikkelingen binnen de UoC.
 
Gedurende het komende jaar zal de UoC meer activiteiten gaan organiseren voor de leden van deze alumnivereniging. 
 
 
 

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.