Kick-off alumnivereniging UoC

WILLEMSTAD – Op vrijdag 16 oktober 2015 heeft de Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) een bijeenkomst georganiseerd voor al haar alumni.
 
Tussen de aanwezigen waren er afgestudeerden van verschillende generaties o.a. van de jaren ’90 tot de jaren 2015. Gedurende deze avond werd het project gelanceerd om een alumnivereniging op te starten om een netwerk op te bouwen tussen de alumni onderling en de UoC.
 
Een dergelijk netwerk zal voordelen geven voor wat betreft de doorstroming van afgestudeerden naar het werkveld. Daarnaast is een alumnivereniging tevens een platform om de alumni te betrekken bij de verschillende strategische onderwijsontwikkelingen binnen de UoC.
 
Gedurende het komende jaar zal de UoC meer activiteiten gaan organiseren voor de leden van deze alumnivereniging. 
 
 
 

Normen persoonsgericht onderzoek gelden ook voor EY Aruba

ORANJESTAD - EY heeft onrechtmatig gehandeld door de algemeen directeur van de Stichting 'Fundacion Lotto pa Deporte' (Lotto) op Aruba onvoldoende gelegenheid tot wederhoor te bieden. Dat heeft de Hoge Raad gezegd.

Geen vervolging vrachtwagenchauffeur voor dodelijk ongeval

KRALENDIJK - Op 11 september 2018 vond er zeer ernstig verkeersongeval plaats op de Kaya Korona. De bestuurder van een vrachtauto raakte de macht over het stuur kwijt en reed tegen een tegemoet komende auto aan.

Boetes OM voor “niet-registreren” makelaars en autohandelaren

WILLEMSTAD - Naar aanleiding van een aangifte van de FIU (Financial Intelligence Unit Curacao) in april 2019, heeft het OM 44 transactievoorstellen doen uitgaan naar makelaars en autohandelaren.