Kick-off alumnivereniging UoC

WILLEMSTAD – Op vrijdag 16 oktober 2015 heeft de Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) een bijeenkomst georganiseerd voor al haar alumni.
 
Tussen de aanwezigen waren er afgestudeerden van verschillende generaties o.a. van de jaren ’90 tot de jaren 2015. Gedurende deze avond werd het project gelanceerd om een alumnivereniging op te starten om een netwerk op te bouwen tussen de alumni onderling en de UoC.
 
Een dergelijk netwerk zal voordelen geven voor wat betreft de doorstroming van afgestudeerden naar het werkveld. Daarnaast is een alumnivereniging tevens een platform om de alumni te betrekken bij de verschillende strategische onderwijsontwikkelingen binnen de UoC.
 
Gedurende het komende jaar zal de UoC meer activiteiten gaan organiseren voor de leden van deze alumnivereniging. 
 
 
 

UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Europa

WILLLEMSTAD - In de afgelopen weken zijn een aantal studenten van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen, de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen en de Faculteit der Technische Wetenschappen vertrokken naar Europa voor een stage of semesteruitwisseling aan de apartneruniversiteiten van de UoC.

Raad van Ministers op bezoek bij Gouverneur

WILLEMSTAD – Elke vier maanden nodigt de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers uit voor een werklunch.

First Management Agreement Aruba signed

ORANJESTAD - A scoop on Aruba, where the Minister of Spatial Development, Infrastructure and the Environment Otmar Oduber and Fundacion Parke Nacional Aruba signed a management agreement for the first time on August 26.