Nieuwe advocaat-generaal Curaçao

WILLEMSTAD - De heer mr. Mario L.A. Angela wordt advocaat-generaal (AG) in Curaçao. De Rijksministerraad heeft vrijdag besloten hem voor te dragen op voorstel van minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie, mede namens zijn ambtsgenoten van Curaçao en Sint Maarten.

De benoeming gaat in op 1 januari 2016.

De heer Angela (1966) is op dit moment officier van justitie en tevens al plaatsvervangend advocaat-generaal in Curaçao.

Marinier krijgt drie maanden voor veroorzaken auto-ongeluk

PHILIPSBURG/ARNHEM – Meer dan een jaar na dato krijgt Patricia Lynch naar eigen zeggen eindelijk erkenning: de Nederlandse marinier die haar in de nacht van 4 mei 2019 meesleepte in een auto-ongeluk op Sint-Maarten, krijgt drie maanden militaire detentie.

Kabinet verlengt steunpakket voor Caribisch Nederland

DEN HAAG - Het kabinet heeft besloten om het steun- en herstelpakket voor inwoners en bedrijven op Bonaire, Sint-Eustatius en Saba, vanwege het coronavirus, met nog eens negen maanden te verlengen tot 12 juli 2021.

CFT warns St. Maarten that loan is illegal

THE HAGUE--The Committee for Financial Supervision (CFT) on Monday admonished St. Maarten Finance Minister Ardwell Irion for issuing a loan on the local capital market without prior permission.