Franklin Sluis nieuw hoofd BTP&U

WILLEMSTAD - Het Bureau Telecommunicatie, Post en Utiliteiten heeft officieel een nieuwe directeur: Franklin Sluis.
 
Sluis is ook directeur van CPost International N.V.
 
Zijn naam werd al genoemd, maar vandaag is het officieel bevestigd. Een onafhankelijke commissie van drie personen en de Raad van Ministers hebben met zijn benoeming ingestemd.
 
Het Bureau Telecommunicatie, Post en Utiliteiten bepaalt onder andere de energie- en brandstofprijzen en gaat over de vergunningen van radiozenders.
 
Foto: NOS

UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Europa

WILLLEMSTAD - In de afgelopen weken zijn een aantal studenten van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen, de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen en de Faculteit der Technische Wetenschappen vertrokken naar Europa voor een stage of semesteruitwisseling aan de apartneruniversiteiten van de UoC.

Raad van Ministers op bezoek bij Gouverneur

WILLEMSTAD – Elke vier maanden nodigt de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers uit voor een werklunch.

First Management Agreement Aruba signed

ORANJESTAD - A scoop on Aruba, where the Minister of Spatial Development, Infrastructure and the Environment Otmar Oduber and Fundacion Parke Nacional Aruba signed a management agreement for the first time on August 26.