Adriaens directeur TCB Bonaire

WILLEMSTAD — Maurice Adriaens, de oud-directeur van de Curaçao Airport Holding (CAH), bevestigt tot een overeenkomst te zijn gekomen met het toeristenbureau van Bonaire, de Tourism Corporation Bonaire (TCB), om de functie van directeur te bekleden.
 
Het contract van Adriaens bij CAH werd vorig jaar niet verlengd, wat tot veel consternatie en publieke discussies leidde. Vervolgens solliciteerde Adriaens op Curaçao bij het toeristenbureau CTB en bij Bureau Telecommunicatie en Post (BTP), beiden zonder succes.
 
Maurice Adriaens ziet zijn nieuwe functie op Bonaire als een mooie nieuwe uitdaging.

Crashed Defence helicopter just completed border patrol

ORANJESTAD/THE HAGUE--The Dutch Defence helicopter that crashed near Aruba on Sunday afternoon was on its way back to Curaçao from a border patrol flight above the sea.

Leerorkest Bonaire opgericht

KRALENDIJK - Onderwijs, cultuur en sociale opvoeding blijven belangrijk, ook tijdens een internationale pandemie. Na succesvolle initiatieven in Nederland, Curaçao en Aruba, is er recent ook een Leerorkest op Bonaire opgericht.

Vierde ‘Moot Court’ van UoC-studenten bij het Gerecht

WILLEMSTAD - Maandag 6 en vrijdag 10 juli is een aantal bijzondere zittingen gehouden in het Gerecht. Studenten van de University of Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) hebben het vak ‘Moot Court’, oftewel oefenrechtbank, afgesloten met pleitsessies met echte rechters van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie.