Adriaens directeur TCB Bonaire

WILLEMSTAD — Maurice Adriaens, de oud-directeur van de Curaçao Airport Holding (CAH), bevestigt tot een overeenkomst te zijn gekomen met het toeristenbureau van Bonaire, de Tourism Corporation Bonaire (TCB), om de functie van directeur te bekleden.
 
Het contract van Adriaens bij CAH werd vorig jaar niet verlengd, wat tot veel consternatie en publieke discussies leidde. Vervolgens solliciteerde Adriaens op Curaçao bij het toeristenbureau CTB en bij Bureau Telecommunicatie en Post (BTP), beiden zonder succes.
 
Maurice Adriaens ziet zijn nieuwe functie op Bonaire als een mooie nieuwe uitdaging.

Marinier krijgt drie maanden voor veroorzaken auto-ongeluk

PHILIPSBURG/ARNHEM – Meer dan een jaar na dato krijgt Patricia Lynch naar eigen zeggen eindelijk erkenning: de Nederlandse marinier die haar in de nacht van 4 mei 2019 meesleepte in een auto-ongeluk op Sint-Maarten, krijgt drie maanden militaire detentie.

Kabinet verlengt steunpakket voor Caribisch Nederland

DEN HAAG - Het kabinet heeft besloten om het steun- en herstelpakket voor inwoners en bedrijven op Bonaire, Sint-Eustatius en Saba, vanwege het coronavirus, met nog eens negen maanden te verlengen tot 12 juli 2021.

CFT warns St. Maarten that loan is illegal

THE HAGUE--The Committee for Financial Supervision (CFT) on Monday admonished St. Maarten Finance Minister Ardwell Irion for issuing a loan on the local capital market without prior permission.