Adriaens directeur TCB Bonaire

WILLEMSTAD — Maurice Adriaens, de oud-directeur van de Curaçao Airport Holding (CAH), bevestigt tot een overeenkomst te zijn gekomen met het toeristenbureau van Bonaire, de Tourism Corporation Bonaire (TCB), om de functie van directeur te bekleden.
 
Het contract van Adriaens bij CAH werd vorig jaar niet verlengd, wat tot veel consternatie en publieke discussies leidde. Vervolgens solliciteerde Adriaens op Curaçao bij het toeristenbureau CTB en bij Bureau Telecommunicatie en Post (BTP), beiden zonder succes.
 
Maurice Adriaens ziet zijn nieuwe functie op Bonaire als een mooie nieuwe uitdaging.

UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Europa

WILLLEMSTAD - In de afgelopen weken zijn een aantal studenten van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen, de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen en de Faculteit der Technische Wetenschappen vertrokken naar Europa voor een stage of semesteruitwisseling aan de apartneruniversiteiten van de UoC.

Raad van Ministers op bezoek bij Gouverneur

WILLEMSTAD – Elke vier maanden nodigt de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers uit voor een werklunch.

First Management Agreement Aruba signed

ORANJESTAD - A scoop on Aruba, where the Minister of Spatial Development, Infrastructure and the Environment Otmar Oduber and Fundacion Parke Nacional Aruba signed a management agreement for the first time on August 26.