Jansen wordt rechter-plaatsvervanger Gemeenschappelijk Hof van Justitie

Mevrouw mr. D.J. Jansen wordt rechter-plaatsvervanger in het Gerecht in eerste aanleg van Aruba van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba.
 
De Rijksministerraad heeft besloten haar voor te dragen voor benoeming op voorstel van minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie, mede namens zijn ambtgenoten van Aruba, Curaçao en Sint Maarten. De benoeming gaat zo spoedig mogelijk in.
 
Mevrouw Jansen (1970) begint na beëdiging aan haar opleiding tot rechter bij het Gerecht in eerste aanleg van Aruba. Daarvoor dient zij tot rechter-plaatsvervanger te worden benoemd.
 
Op dit moment werkt Jansen als projectleider belastinghervorming bij het Coördinatiebureau Fiscale Zaken in Aruba. Eerder heeft zij – gedetacheerd vanuit het Gerechtshof Den Haag – ook al gewerkt voor het Gemeenschappelijk Hof als projectleider bij de invoering van twee instanties in de belastingrechtspraak in het Caribisch deel van het Koninkrijk.

UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Europa

WILLLEMSTAD - In de afgelopen weken zijn een aantal studenten van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen, de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen en de Faculteit der Technische Wetenschappen vertrokken naar Europa voor een stage of semesteruitwisseling aan de apartneruniversiteiten van de UoC.

Raad van Ministers op bezoek bij Gouverneur

WILLEMSTAD – Elke vier maanden nodigt de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers uit voor een werklunch.

First Management Agreement Aruba signed

ORANJESTAD - A scoop on Aruba, where the Minister of Spatial Development, Infrastructure and the Environment Otmar Oduber and Fundacion Parke Nacional Aruba signed a management agreement for the first time on August 26.