Oud-politicus Aruba Mito Croes overleden

ORANJESTAD – De bekende oud-politicus Antonito ‘Mito’ Croes is zondag 7 augustus op zeventigjarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak is nog niet bekend, hoewel uit verkregen informatie duidelijk werd dat hij kampte met gezondheidsproblemen.
 
Twee maanden geleden nam Croes afscheid als lid van de Raad van State van het Koninkrijk en daarvoor heeft hij gedurende zijn politieke carrière in verschillende kabinetten een ministerspost bekleed.
 
Premier Eman beschrijft hem op zijn facebookpagina als een ‘groot Arubaan en een geweldige grote broer.” Croes behoorte een groot deel van zijn leven tot de groene partij.
 
Bron: NoticiaCla

Normen persoonsgericht onderzoek gelden ook voor EY Aruba

ORANJESTAD - EY heeft onrechtmatig gehandeld door de algemeen directeur van de Stichting 'Fundacion Lotto pa Deporte' (Lotto) op Aruba onvoldoende gelegenheid tot wederhoor te bieden. Dat heeft de Hoge Raad gezegd.

Geen vervolging vrachtwagenchauffeur voor dodelijk ongeval

KRALENDIJK - Op 11 september 2018 vond er zeer ernstig verkeersongeval plaats op de Kaya Korona. De bestuurder van een vrachtauto raakte de macht over het stuur kwijt en reed tegen een tegemoet komende auto aan.

Boetes OM voor “niet-registreren” makelaars en autohandelaren

WILLEMSTAD - Naar aanleiding van een aangifte van de FIU (Financial Intelligence Unit Curacao) in april 2019, heeft het OM 44 transactievoorstellen doen uitgaan naar makelaars en autohandelaren.