Oud-politicus Aruba Mito Croes overleden

ORANJESTAD – De bekende oud-politicus Antonito ‘Mito’ Croes is zondag 7 augustus op zeventigjarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak is nog niet bekend, hoewel uit verkregen informatie duidelijk werd dat hij kampte met gezondheidsproblemen.
 
Twee maanden geleden nam Croes afscheid als lid van de Raad van State van het Koninkrijk en daarvoor heeft hij gedurende zijn politieke carrière in verschillende kabinetten een ministerspost bekleed.
 
Premier Eman beschrijft hem op zijn facebookpagina als een ‘groot Arubaan en een geweldige grote broer.” Croes behoorte een groot deel van zijn leven tot de groene partij.
 
Bron: NoticiaCla

UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Europa

WILLLEMSTAD - In de afgelopen weken zijn een aantal studenten van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen, de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen en de Faculteit der Technische Wetenschappen vertrokken naar Europa voor een stage of semesteruitwisseling aan de apartneruniversiteiten van de UoC.

Raad van Ministers op bezoek bij Gouverneur

WILLEMSTAD – Elke vier maanden nodigt de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers uit voor een werklunch.

First Management Agreement Aruba signed

ORANJESTAD - A scoop on Aruba, where the Minister of Spatial Development, Infrastructure and the Environment Otmar Oduber and Fundacion Parke Nacional Aruba signed a management agreement for the first time on August 26.