Mies Hofman nieuwe directeur CTB Europe

Mies Hofman is de nieuwe directeur van het Curaçao Tourist Board Europe (CTBE). Daarmee is ze de opvolgster van Edward Suares, die al enige tijd naast zijn functie als directeur van de Europese tak van het CTB, ook Gobal Commercial Director is.
 
Beiden hebben het nieuws bevestigd tegenover nieuwswebsite TravelPro.
 
Suares vervulde acht jaar de functie als directeur van het CTBE. Hij ziet het ANVR-congres van volgende week als afsluiting van de periode als directeur.
 
Hofman was tien jaar werkzaam bij South African Tourism in verschillende functies.
 
Ze laat tegenover de website weten in het verleden wel op Curaçao op bezoek is geweest maar dat haar kennis over het eiland nog moet groeien.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.

Installatie nieuwe rechters 5 februari live te volgen op Facebook en Youtube

WILLEMSTAD – Vrijdag 5 februari om 16:30 uur vindt een buitengewone zitting plaats ter gelegenheid van de installatie van zes nieuwe rechters. Tijdens deze zitting worden mrs. mw. Th. Lautenbach, dhr. W. Bel, dhr. G. Verbeek, dhr. Veldhuisen, dhr. O. Nijhuis en dhr. M. Van Wel aan de gemeenschap voorgesteld.

Overleg justitiƫle samenwerking tussen Nederland, Aruba, CuraƧao en Sint Maarten geslaagd

DEN HAAG - Juist in tijden van crisis is het van groot belang goed en constructief samen te blijven werken binnen het Koninkrijk. Vandaag vergaderden de ministers van Justitie Grapperhaus (Nederland inclusief Caribisch Nederland), Bikker (Aruba), Girigorie (Curaçao) en Richardson (Sint Maarten) met elkaar over de justitiële samenwerking.