Sabine Anthonio nieuwe advocaat bij SMS Advocaten

WILLEMSTAD - Op woensdag 1 februari 2017 is mr Sabine Anthonio in dienst getreden bij SMS Attorneys at Law.
 
Sabine is geboren op Sint Maarten en heeft haar jeugd grotendeels doorgebracht op Bonaire en Curaçao.
 
Na haar opleiding Internationaal en Europees recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen te hebben afgerond, is Sabine vijf jaar werkzaam geweest als gerechtssecretaris bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie. In deze functie heeft zij ruime ervaring opgedaan binnen de civiele rechtspraktijk.
 
Het is gedurende deze periode dat zij heeft ervaren hoe belangrijk goede juridische bijstand is. Een gedegen kennis van de juridische merites van de zaak en de kunst om de belangen van de cliënt te begrijpen en deze binnen de grenzen van de wet te waarborgen, maken de advocaat.
 
Sabine haalt energie uit het vertalen van complexe juridische vraagstukken en geschilpunten naar begrijpbare anwoorden en concrete oplossingen. Het is dan ook vanuit deze gedachte dat zij naast haar baan binnen de advocatuur doceert aan de University of Curaçao. 
 
Sabine is in afwachting van haar beëdiging als advocaat bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie.
 
 

UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Europa

WILLLEMSTAD - In de afgelopen weken zijn een aantal studenten van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen, de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen en de Faculteit der Technische Wetenschappen vertrokken naar Europa voor een stage of semesteruitwisseling aan de apartneruniversiteiten van de UoC.

Raad van Ministers op bezoek bij Gouverneur

WILLEMSTAD – Elke vier maanden nodigt de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers uit voor een werklunch.

First Management Agreement Aruba signed

ORANJESTAD - A scoop on Aruba, where the Minister of Spatial Development, Infrastructure and the Environment Otmar Oduber and Fundacion Parke Nacional Aruba signed a management agreement for the first time on August 26.