Sabine Anthonio nieuwe advocaat bij SMS Advocaten

WILLEMSTAD - Op woensdag 1 februari 2017 is mr Sabine Anthonio in dienst getreden bij SMS Attorneys at Law.
 
Sabine is geboren op Sint Maarten en heeft haar jeugd grotendeels doorgebracht op Bonaire en Curaçao.
 
Na haar opleiding Internationaal en Europees recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen te hebben afgerond, is Sabine vijf jaar werkzaam geweest als gerechtssecretaris bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie. In deze functie heeft zij ruime ervaring opgedaan binnen de civiele rechtspraktijk.
 
Het is gedurende deze periode dat zij heeft ervaren hoe belangrijk goede juridische bijstand is. Een gedegen kennis van de juridische merites van de zaak en de kunst om de belangen van de cliënt te begrijpen en deze binnen de grenzen van de wet te waarborgen, maken de advocaat.
 
Sabine haalt energie uit het vertalen van complexe juridische vraagstukken en geschilpunten naar begrijpbare anwoorden en concrete oplossingen. Het is dan ook vanuit deze gedachte dat zij naast haar baan binnen de advocatuur doceert aan de University of Curaçao. 
 
Sabine is in afwachting van haar beëdiging als advocaat bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie.
 
 

Geen vervolging vrachtwagenchauffeur voor dodelijk ongeval

KRALENDIJK - Op 11 september 2018 vond er zeer ernstig verkeersongeval plaats op de Kaya Korona. De bestuurder van een vrachtauto raakte de macht over het stuur kwijt en reed tegen een tegemoet komende auto aan.

Boetes OM voor “niet-registreren” makelaars en autohandelaren

WILLEMSTAD - Naar aanleiding van een aangifte van de FIU (Financial Intelligence Unit Curacao) in april 2019, heeft het OM 44 transactievoorstellen doen uitgaan naar makelaars en autohandelaren.

Gezaghebber Bonaire wordt niet vervolgd

KRALENDIJK - De gezaghebber van Bonaire, de heer E.E. Rijna, wordt door het Openbaar Ministerie niet vervolgd wegens overtreding van vergunningvoorschriften door het bedrijf Bon Recycling BV.