Mr. Giesen new press judge of Sint Maarten

PHILIPSBURG – Mr. Caroline Giesen is the new press judge in Sint Maarten for the Common Court of Justice of Aruba, Curaçao, Sint Maarten en of Bonaire, Sint Eustatius and Saba.
She will assume the position from March 1 st 2017.
 
Caroline Giesen will succeed mr. Mauritsz de Kort in this position. She will be in charge of provision of information of court cases in Sint Maarten, Sint Eustatius and Saba.
 
The new press judge has been a member of the Court of Justice since 2016.
 
Mr. Giesen nieuwe persrechter Sint Maarten
 
Mr. Caroline Giesen is met ingang van 1 maart 2017 de nieuwe persrechter van de vestiging Sint Maarten van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba.
 
Caroline Giesen volgt voormalig persrechter mr. Mauritsz de Kort op. Zij zal belast zijn met de informatievoorziening over zaken in Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba.
 
De nieuwe persrechter is sinds 2016 Lid van het Hof van Justitie.

Geen vervolging vrachtwagenchauffeur voor dodelijk ongeval

KRALENDIJK - Op 11 september 2018 vond er zeer ernstig verkeersongeval plaats op de Kaya Korona. De bestuurder van een vrachtauto raakte de macht over het stuur kwijt en reed tegen een tegemoet komende auto aan.

Boetes OM voor “niet-registreren” makelaars en autohandelaren

WILLEMSTAD - Naar aanleiding van een aangifte van de FIU (Financial Intelligence Unit Curacao) in april 2019, heeft het OM 44 transactievoorstellen doen uitgaan naar makelaars en autohandelaren.

Gezaghebber Bonaire wordt niet vervolgd

KRALENDIJK - De gezaghebber van Bonaire, de heer E.E. Rijna, wordt door het Openbaar Ministerie niet vervolgd wegens overtreding van vergunningvoorschriften door het bedrijf Bon Recycling BV.