Rechter Gertrude Edelenbos naar Curacao

WILLEMSTAD - Gertrude Edelenbos wordt lid van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curacao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba.
 
Op voorspraak van minister Blok van Justitie heeft de ministerraad vandaag besloten haar voor te dragen voor benoeming.
 
Gertrude Edelenbosch begint op 1 augustus aan haar nieuwe baan op Curacao en wordt daar strafrechter.
 
De afgelopen jaren was Edelenbosch actief als rechter in Zutphen, Zwolle en Almelo. Daarnaast stond zij met grote regelmatig als persrechter de pers te woord.
 
Gertrude Edelenbosch is 6 jaar rechter geweest in Zutphen, Zwolle en Almelo. Voor die periode was zij werkzaam als officier van justitie in Oost-Nederland. 
 
Foto: Rechtbank Overijssel

UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Europa

WILLLEMSTAD - In de afgelopen weken zijn een aantal studenten van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen, de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen en de Faculteit der Technische Wetenschappen vertrokken naar Europa voor een stage of semesteruitwisseling aan de apartneruniversiteiten van de UoC.

Raad van Ministers op bezoek bij Gouverneur

WILLEMSTAD – Elke vier maanden nodigt de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers uit voor een werklunch.

First Management Agreement Aruba signed

ORANJESTAD - A scoop on Aruba, where the Minister of Spatial Development, Infrastructure and the Environment Otmar Oduber and Fundacion Parke Nacional Aruba signed a management agreement for the first time on August 26.