Mr. Angeline Martijn beëdigd tot plaatsvervangend Lid van Het Hof

Willemstad / Oranjestad - Mr. Angeline Martijn is door vicepresident van Curaçao en Bonaire mr. Mauritsz de Kort beëdigd tot plaatsvervangend lid van het Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba.
 
Martijn (45) komt uit Aruba en is sinds 2015 een Rechter in Opleiding op Curaçao. Ze is de afgelopen twee jaar als rechter-plaatsvervanger werkzaam geweest bij het Gerecht in Eerste Aanleg in de rechtsgebieden civiel en straf. Dit laatste heeft ze sinds kort afgerond. Nu gaat Martijn verder bij het Hof in het rechtsgebied straf als plaatsvervangend lid van het Hof.
 
Het kersverse plaatsvervangend lid van het Hof heeft in 2003 de studie Rechtsgeleerdheid op de Universiteit van Aruba afgerond. In hetzelfde jaar is ze als advocaat-medewerker aan de slag gegaan. Dit heeft ze zeven jaar lang bij twee advocatenkantoren op Aruba gedaan. Van 2010 tot en met 2015 was Martijn senior juridisch beleidsmedewerker/adviseur bij het Land Aruba. Voordat Martijn rechten ging studeren heeft ze de opleiding Facility Management gedaan in Groningen. Ze is een oud leerling van Colegio Arubano.

UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Europa

WILLLEMSTAD - In de afgelopen weken zijn een aantal studenten van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen, de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen en de Faculteit der Technische Wetenschappen vertrokken naar Europa voor een stage of semesteruitwisseling aan de apartneruniversiteiten van de UoC.

Raad van Ministers op bezoek bij Gouverneur

WILLEMSTAD – Elke vier maanden nodigt de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers uit voor een werklunch.

First Management Agreement Aruba signed

ORANJESTAD - A scoop on Aruba, where the Minister of Spatial Development, Infrastructure and the Environment Otmar Oduber and Fundacion Parke Nacional Aruba signed a management agreement for the first time on August 26.