Patrick van der Biezen beëdigd als Officier van Justitie Aruba

ORANJESTAD - Donderdag 9 mei heeft de Gouverneur van Aruba Alfonso Boekhoudt de heer mr. Patrick van der Biezen beëdigd als Officier van Justitie bij het Openbaar Ministerie Aruba.

De beëdiging vond plaats op Cas Ceremonial di Gobernador in het bijzijn van o.a. de Ministerie van justitie, veiligheid en integratie; de advocaat-generaal van het Openbaar Ministerie; en familie van de beëdigde.

UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Europa

WILLLEMSTAD - In de afgelopen weken zijn een aantal studenten van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen, de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen en de Faculteit der Technische Wetenschappen vertrokken naar Europa voor een stage of semesteruitwisseling aan de apartneruniversiteiten van de UoC.

Raad van Ministers op bezoek bij Gouverneur

WILLEMSTAD – Elke vier maanden nodigt de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers uit voor een werklunch.

First Management Agreement Aruba signed

ORANJESTAD - A scoop on Aruba, where the Minister of Spatial Development, Infrastructure and the Environment Otmar Oduber and Fundacion Parke Nacional Aruba signed a management agreement for the first time on August 26.