Nieuw advocatenkantoor opent haar deuren in Curacao: OX & WOLF legal partners

WILLEMSTAD - Op 1 september heeft advocatenkantoor OX & WOLF legal partners haar deuren geopend in Curacao.
 
De partners van het kantoor zijn Carine Jänsch, Freeke Kunst, Sabine Altena, Willemieke Princée en Karina Keizer. Zij hebben hiervoor ruime ervaring en gespecialiseerde kennis opgedaan bij gerenommeerde kantoren in Curaçao en Nederland.
 
OX & WOLF biedt haar cliënten het beste van twee werelden. De kwaliteit en snelheid die je verwacht bij een groot internationaal kantoor gecombineerd met de persoonlijke aandacht en toewijding van een klein kantoor.  
 
Gespecialiseerde kennis tegen passende tarieven
 
Volgens het nieuwe kantoor bestaat er bij veel cliënten behoefte aan gespecialiseerde juridische kennis tegen een passend tarief.  OX & WOLF heeft daarom gekozen voor kantoor met alleen partners, zonder personeel. “Door de kosten laag te houden, kunnen wij concurrerende tarieven aanbieden. Wij zijn ervan overtuigd dat deze werkwijze zowel voordelen heeft voor cliënten als voor onszelf. Cliënten 
kunnen een uitstekende prijskwaliteit verhouding verwachten en wij halen op deze manier voldoening uit ons werk”, aldus Carine Jänsch van OX & WOLF.
 
Specialisatie
 
OX & WOLF legt zich met name toe op ondernemingsrecht, arbeidsrecht, procesrecht en de commerciële praktijk, waaronder bankrecht, maritiem recht, intellectuele eigendomsrecht en telecommunicatierecht en verzekeringsrecht. De juridische diensten die OX & WOLF aanbiedt zijn uiteenlopend: van het opstellen en beoordelen van algemene voorwaarden, beslag leggen op een schip, oplossen van een arbeidsconflict, beoordelen van een licentieovereenkomst tot het (her)structureren van een beleggingsfonds.
 
 
 

Marinier krijgt drie maanden voor veroorzaken auto-ongeluk

PHILIPSBURG/ARNHEM – Meer dan een jaar na dato krijgt Patricia Lynch naar eigen zeggen eindelijk erkenning: de Nederlandse marinier die haar in de nacht van 4 mei 2019 meesleepte in een auto-ongeluk op Sint-Maarten, krijgt drie maanden militaire detentie.

Kabinet verlengt steunpakket voor Caribisch Nederland

DEN HAAG - Het kabinet heeft besloten om het steun- en herstelpakket voor inwoners en bedrijven op Bonaire, Sint-Eustatius en Saba, vanwege het coronavirus, met nog eens negen maanden te verlengen tot 12 juli 2021.

CFT warns St. Maarten that loan is illegal

THE HAGUE--The Committee for Financial Supervision (CFT) on Monday admonished St. Maarten Finance Minister Ardwell Irion for issuing a loan on the local capital market without prior permission.