Nieuw advocatenkantoor opent haar deuren in Curacao: OX & WOLF legal partners

WILLEMSTAD - Op 1 september heeft advocatenkantoor OX & WOLF legal partners haar deuren geopend in Curacao.
 
De partners van het kantoor zijn Carine Jänsch, Freeke Kunst, Sabine Altena, Willemieke Princée en Karina Keizer. Zij hebben hiervoor ruime ervaring en gespecialiseerde kennis opgedaan bij gerenommeerde kantoren in Curaçao en Nederland.
 
OX & WOLF biedt haar cliënten het beste van twee werelden. De kwaliteit en snelheid die je verwacht bij een groot internationaal kantoor gecombineerd met de persoonlijke aandacht en toewijding van een klein kantoor.  
 
Gespecialiseerde kennis tegen passende tarieven
 
Volgens het nieuwe kantoor bestaat er bij veel cliënten behoefte aan gespecialiseerde juridische kennis tegen een passend tarief.  OX & WOLF heeft daarom gekozen voor kantoor met alleen partners, zonder personeel. “Door de kosten laag te houden, kunnen wij concurrerende tarieven aanbieden. Wij zijn ervan overtuigd dat deze werkwijze zowel voordelen heeft voor cliënten als voor onszelf. Cliënten 
kunnen een uitstekende prijskwaliteit verhouding verwachten en wij halen op deze manier voldoening uit ons werk”, aldus Carine Jänsch van OX & WOLF.
 
Specialisatie
 
OX & WOLF legt zich met name toe op ondernemingsrecht, arbeidsrecht, procesrecht en de commerciële praktijk, waaronder bankrecht, maritiem recht, intellectuele eigendomsrecht en telecommunicatierecht en verzekeringsrecht. De juridische diensten die OX & WOLF aanbiedt zijn uiteenlopend: van het opstellen en beoordelen van algemene voorwaarden, beslag leggen op een schip, oplossen van een arbeidsconflict, beoordelen van een licentieovereenkomst tot het (her)structureren van een beleggingsfonds.
 
 
 

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.