OX & WOLF opent kantoor op Bonaire

 
WILLEMSTAD/KRALENDIJK – Advocatenkantoor OX & WOLF legal partners opent per 1 maart 2020 een nieuw kantoor op Bonaire. De Bonairiaanse vestiging van het advocatenkantoor wordt geleid door advocaat Michiel van den Brink, die tevens toetreedt als partner bij OX & WOLF.
 
Carine Jänsch, managing partner van OX & WOLF: “OX & WOLF heeft sinds haar oprichting in 2015 een sterke groei doorgemaakt. Wij staan ook regelmatig partijen op Bonaire bij. Met het oog op onze banden met Bonaire en de groeiende Bonairiaanse markt, is een kantoor op Bonaire een logische stap. Michiel van den Brink is een oud-collega die al geruime tijd als advocaat actief is op Bonaire. Voor OX & WOLF is hij de juiste man op de juiste plek.”
 
Michiel van den Brink is sinds 2007 advocaat en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan op het gebied van vastgoed- en vennootschapsrecht. Voordat hij zich in 2017 op Bonaire vestigde, was hij als advocaat werkzaam in Amsterdam en op Sint Maarten.
 
Van den Brink: “OX & WOLF heeft in de afgelopen vijf jaar een sterke positie veroverd in de Caribische advocatuur. Ik denk dat dat mede te danken is aan de kenmerkende werkwijze van OX & WOLF: een partner-only advocatenkantoor met alleen ervaren advocaten die het werk doen. Op die manier kan er sneller en kostenefficiënter worden gewerkt. De partners van OX & WOLF zijn oud-kantoorgenoten met wie ik in het verleden heel plezierig heb samengewerkt. Toen ik de kans kreeg om weer met hen samen te werken vanuit een kantoor op Bonaire was de keuze snel gemaakt.”
 
Het kantoor van OX & WOLF op Bonaire is gevestigd aan de Plasa Reina Juliana 1 in Kralendijk.
 
Voor meer informatie zie www.ox-wolf.com of bel of e-mail met Michiel van den Brink (M +599 796 6943 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).
 

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.