Strafzittingen 6 en 8 april 2020 gaan niet door

WILLEMSTAD - In verband met de genomen beslissing van het Hof van Justitie ten einde het risico van verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te beteugelen, is besloten dat de STRAFZITTINGEN van maandag 6 en woensdag 8 april 2020 geen doorgang zullen vinden.
Deze zittingen worden tot nader order aangehouden.
 
Dit brengt met zich dat partijen op deze twee data niet hoeven te komen naar het Stadhuis. Partijen krijgen nader bericht van het Openbaar Ministerie over een nieuwe zittingsdatum.

Wijziging dienstverlening Gerecht in eerste aanleg Bonaire vanwege Coronamaatregelen van 21 t/m 30 september

KRALENDIJK – Om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan heeft het Gerecht in eerste aanleg Bonaire een aantal maatregelen genomen. Deze maatregelen gelden voorlopig vanaf vandaag, 21 september, tot en met 30 september 2020.

Politie neemt gevaarlijke honden in beslag

WILLEMSTAD - Heden heeft het HIT-team van de politie op last van de officier van justitie van het Openbaar Ministerie twee gevaarlijke honden in beslaggenomen. Dit naar aanleiding van een bijtincident dat deze zomer plaatsvond bij Koredor.

Openbaar Ministerie schikt met geldtransactiekantoren

De officier van justitie van het Parket Procureur-Generaal van Curaçao, Sint Maarten en Bonaire, Sint Eustatius en Saba (“OM”) heeft een tweetal geldtransactiekantoren op Sint Maarten – Popular Express en Money Express - een transactie aangeboden ter voorkoming van verdere strafrechtelijke vervolging.