Collectieve pensioenregeling voor CHATA

WILLEMSTAD – Alle medewerkers van CHATA zijn per 1 maart overgegaan naar een pensioen via de collectieve pensioenregeling die CHATA bij ENNIA heeft afgesloten. Naast de AOV hebben de medewerkers een aanvullende pensioenregeling voor de oudedag.
 
Curaçao Hospitality and Tourism Association (CHATA) is de vereniging die de ‘hospitality sector’ op Curaçao vertegenwoordigd. CHATA heeft een diversiteit aan leden die direct of indirect zoals bijvoorbeeld reclamebureaus, banken en consultancybedrijven in de ‘hospitality sector’ actief zijn.
 
Een collectieve pensioenregeling biedt verschillende voordelen wat CHATA van groot belang achtte voor het arbeidsvoorwaardenpakket van de medewerkers. “CHATA hecht waarde aan een goede pensioenregeling voor het personeel en hoopt dat de andere leden van de organisatie ook dit voorbeeld gaan volgen”, aldus mevrouw Dindial, CEO van CHATA.

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.