Onderzoek naar verduistering bij Oil Trade Bonaire

KRALENDIJK - Door de Rijksrecherche is in opdracht van het Openbaar Ministerie een opsporingsonderzoek gestart naar de aangifte van verduistering bij Oil Trading Bonaire N.V.
 
Op 24 juli heeft er met machtiging van de rechter-commissaris en in samenwerking met KPCN een doorzoeking plaatsgevonden op Bonaire. Hierbij is administratie in beslag genomen.
 
Het onderzoek wordt voortgezet door de Rijksrecherche. Zodra het onderzoek dit toe laat zal nadere informatie worden verstrekt.
 
Related article:

Child friendly court Sint Maarten

PHILIPSBURG – November the 20th is the International Day of the Rights of the Child. The  Sint Maarten branch of the Common Court of Justice also puts emphasis on the importance of this day.

Eigen ademanalyseapparaat voor het KPC

WILLEMSTAD - Sinds 2017 neemt het alcoholbeleid (niet aangeschoten of dronken rijden) structurele vorm aan op Curaçao. Dit om doden, zwaar gewonden, botsingen en alle schade die daarmee samenhangt te verminderen en te voorkomen.

Robbie dos Santos aangehouden in onderzoek zaak Maximus

PHILIPSBURG/WILLEMSTAD - Vandaag is op Sint Maarten, in het kader van het onderzoek Maximus, Curaçaoënaar Robbie dos Santos (62) aangehouden.